Fire Emblem -sarja palaa Eurooppaan toukokuussa, yhteispeli Shin Megami Tensein kanssa osuu kesäkuulle

Fire Emblem Fates ja Shin Megami Tensei X Fire Emblem on päivätty vihdoin Euroopassa. Jälkimmäinen sai viimein virallisen nimenkin.

4.3.2016 01:03

Nintendo on saanut vihdoin vahvistettua Eurooppaa koskevan julkaisupäivän seuraaville Fire Emblem -peleille. Sekä tarinaltaan että myös pelattavuudeltaan hieman toisistaan poikkeavat 3DS -seikkailut Fire Emblem Fates: Conquest ja Fire Emblem Fates: Birthright saapuvat kauppoihin 20. toukokuuta.

Samoihin aikoihin saataville tuodaan myös Fire Emblem Fates -erikoisversio, joka sisältää sekä molemmat edellä mainitut Fates-versiot että myös kolmannen Revelationsiksi kutsutun version pelistä. Jos erikoisversiota ei hanki, on Revelationsiin mahdollista päästä käsiksi 9. kesäkuuta ostamalla sen Nintendon eShop-kauppapaikalta.

Atlusin kehittämä Fire Emblem– ja Shin Megami Tensei -sarjoja yhdistävä Wii U -roolipeli on saanut vihdoin myös virallisen nimen ja julkaisupäivän lännessä. Alunperin ihan vain Shin Megami Tensei x Fire Embleminä julkistettu peli tunnetaan täkäläisillä markkinoilla tästä lähtien Tokyo Mirage Sessions #FE -nimellä ja se saapuu kauppoihin Euroopassa 24. kesäkuuta. Nintendo on nyt myös kertonut, että hyvin japanilaisen luonteensa johdosta peliä ei dubata lainkaan englannin kielelle, vaan sen sijaan vain sen tekstit tyydytään kääntämään lontooksi.

Lisää luettavaa