Five Nights at Freddy's palaa pian vähemmän kaameampana / Uutiset / pelaaja.fi

Five Nights at Freddy's palaa pian vähemmän kaameampana

17.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Five Nights at Freddy's -pelisarjan seuraavaa osaa ei tarvinne odottaa saataville enää kauaa. Sarjan luoja Scott Cawthon on Five Nights at Freddy's 4 -pelinsä Steam-sivuilla tiedottanut, että Five Nights at Freddy's World saataisiin pelattavaksi pc:lle mahdollisesti 19. helmikuuta ja mobiililaitteille vain viikkoja myöhemmin.

Toki koska kyseessä on jälleen yksi Cawthonin peli, ei päiväykseen kannata luottaa välttämättä liialti. On hyvinkin mahdollista, että Five Nights at Freddy's World saisi julkaisunsa jopa kyseistä päivää aikaisemminkin.

Tähän mennessä saatujen tietojen perusteella Five Nights at Freddy's World tulisi olemaan hyvin erilainen peli kuin sarjan aiemmat. Minimalistisen kauhukokemuksen sijaan pelin on vihjattu olevan nimittäin söpöllä ulkokuorella kyllästetty roolipeli. Sitä onkin suosiolla kutsuttu sarjan sivuosaksi.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Traileri oli hauska. Peli näyttää aika perus.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En voi ymmärtää tämän pelin suosiota mutta kai siinä jokin iskee ihmisiin kun on suosittu. Mikäli minun pitäisi vastata, että miksi peli on suosittu, niin syyttäisin Youtube-huutajia. Kuinkahan moni pelaisi ilman heitä? Enkä tarkoita sitä, että heidän kauttaan olisivat löytäneet hyvän pelin, vaan että pelaavat peliä vain koska se on "in".

Nostoja