Five Nights at Freddy’s -säikyttelyhitin tarina jatkuu yllättävällä tavalla

Five Nights at Freddy's -pelejä ei ole enää suunnitteilla, mutta kauhusarjan tarina ei ole vielä päättynyt.

15.12.2015 10:57

Kauhuhitti Five Nights at Freddy’s on osoittautunut todelliseksi sivuosien runsaudensarveksi.

Vaikka alkuperäinen säikyttelysarja on jo tullut pelien puolesta päätökseensä, Five Nights -universumin tarinaa jatketaan näillä näkymin paperilla. Pelisarjan luoja Scott Cawthonin Scott Games -kotisivuille on ilmestynyt kiusoittelukuva, joka tiedostonimestään päätellen povaa jonkinlaisen romaanijulkaisun tuloa. 


Kirjan virallista nimeä ei ole vielä paljastettu, mutta Cawthonin sivujen uumenista kaivettu versio romaanin kannesta kantaa nimeä Five Nights at Freddy’s: The Untold Story. Nimen perusteella kirja valottaa pelisarjan hämärää tarinaa uudelta kantilta, mutta tiedossa ei vielä ole, mistä tekele tarkalleen kertoo.

Cawthonille tyypilliseen tapaan romaani näyttäisi näkevän päivänvalon jo ensi viikon tiistaina 22. joulukuuta, ja se ilmestyy sivuston lähdekoodin perusteella ainakin sähköisessä muodossa Amazonissa. 

Kirjan ohella Five Nights at Freddy’s -sarjaa jatketaan tulevaisuudessa myös elokuvan ja pirteän roolipeliseikkailun muodossa. Kumpikaan projekti ei kuitenkaan ole saanut vielä virallista julkaisupäivää.

Lähde: VG247, PC Gamer

Lisää luettavaa