Flood on taas uhka Halo Wars 2:n tulevalla laajennuksella / Uutiset / pelaaja.fi

Flood on taas uhka Halo Wars 2:n tulevalla laajennuksella

16.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Creative Assembly ja 343 Industries ovat tuomassa isomman lisäsisältöpaketin Halo Wars 2 -strategiapeliinsä. Uusi Awakening the Nightmare -laajennus on tukemassa pelin päätarinaa päästämällä syksyllä taistelemaan Banished-joukoilla kaikkien aina yhtä suuresti ja kovasti rakastamaa Floodia vastaan.

Uusi sisältö ujutetaan peliin tuoreen kampanjan muodossa, mitä tuetaan lisäksi uusilla moninpelijohtajilla sekä -pelitilalla. Uusi pelitila on Firefight, jossa maksimissaan kolme pelaajaa rakentavat omaa tukikohtaansa ja puolustavat sitä sitten aina vain kovenevilta tekoälyhyökkäyksiltä.

Laajennuksen tulon yhteydessä kaikki Halo Wars 2 -pelaajat saavat myös kaksi ilmaista moninpleikarttaa.

Myyntiin laajennus saadaan sekä Xbox Onella että Windows 10 -koneilla noin 20 euron hintaan, eikä se kuulu osaksi pelin kausikorttia. Muuna sisältönä 343 ja Creative Assembly ovat laajentamassa peliä lähitulevaisuudessa myös muutamilla maksullisilla moninpelijohtajilla sekä lisäkampanjatehtävillä.

Lähde: Halo Waypoint

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Wau. Nyt on kyllä ennen kuulumatonta kusetusta!! Tässäpä tekstinpätkä suoraan Microsoftin omasta storesta:

-Halo Wars 2 Season Pass - Grow your war chest with the Halo Wars 2 Season Pass. The Season Pass delivers regular updates that span more than six months, including: New Leaders with abilities that change the course of multiplayer matches, new Units that add to your multiplayer arsenal, new Blitz cards to collect and take into battle, and new campaign missions that expand the Halo Wars 2 story.

Halo Wars: Definitive Editionin lisäksi nämä kampanjatehtävät olivat ainut syy, miksi ostin koko Ultimate Editionin. Enpä ole vielä näin kieroa, tai paremminkin näin suoraa valehtelua nähnyt pelien markkinoinnissa! HW2? Ennemminkin HV².

Edit: Pienen tutkimustyön jälkeen selvisi, että pari Season Passiin kuuluvaa kampanjatehtävää on kuin onkin tulossa ennen tätä isompaa laajennusta. Mutta vaikea tätä uutista silti on sulattaa. Ultimate Edition my ass.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Malarkey

Wau. Nyt on kyllä ennen kuulumatonta kusetusta!!.

Siinä vaiheessa kun joku keksi, ettei laitetakaan kaikkea kausipassiin, niin tämä homma sai alkunsa. En muista peliä tai pelejä mutta on näitä muuallakin nähty.

Sitten on myös tämä, että tehdään peleihin kausia, jolloin voidaan nimensä mukaisesti myydä kausipasseja. Toisaalta se on ideana hyvä: tuetaan sitä emopeliä eikä tehdä uutta ja jaeta pelaajakuntaa kahteen eri peliin, tai lähinnä niin, että suurin osa siirtyy jatko-osan pariin. Se vain, että jakoa tehdään muutenkin kun kaikki ei osta passeja. No, tärkeintä lieneekin se, että tuntee saavansa rahalleen ja kausipassilleen tai vastaavalle vastinetta.

Tämän pelin suhteen niin ei näytä käyneen. Passiin kuulumattomia juttuja voi tulla mutta vasta kun alkaa uusi kausi ja ensimmäiseen on tullut ns. rahan edestä sisältöä.

Nostoja