Football Manager 2020 on tosiasia – käyttää hyödykseen Google Stadian tehokapasiteettia / Uutiset / pelaaja.fi

Football Manager 2020 on tosiasia – käyttää hyödykseen Google Stadian tehokapasiteettia

30.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Football Manager 2020, Football Manager, Sports Interactive, Sega, simulaatio, manageri, managerointi, Stadia, Google Stadia,

Kukaan on tuskin tässä vaiheessa yllättynyt asiasta, mutta Football Manager 2020 on julkistettu. Sega ja Sports Interactive jatkavat jalkapallomanageroinnin simulaatiota taas marraskuun alussa, jolloin pääpeli tuodaan Windows- ja Mac-koneiden lisäksi Google Stadia-alustalle.

Varsinaisia toiminnallisia yksityiskohtia pelistä paljastetaan vasta syyskuussa, joskin Sports Interactive on vihjannut mielipiteiden olevan tällä kertaa iso teema pelissä. Studion vetäjä Michael Jacobson hehkuttaa lisäksi, kuinka Stadia version pitäisi olla tähän mennessä jouhevin ja suurin tapa pelata Footballa Manageria. Pilviteknologian voimin peli kun pystyy käsittelemään samanaikaisesti enemmän otteluita kuin muilla alustoilla, jolloin tallennuksiinsa voi kytkeä joko useampia enemmän liigoja tai tehdä pelin etenemisestä nopeampaa..

Kevennetyt Football Manager 2020 Touch ja Footballa Manager 2020 Mobile ovat nekin taas tulossa samaan aikaan pääpelin kanssa. Marraskuun lopulla Touch-versio ilmestyy vielä Switchillekin.

Tuttuun tapaan ennakkotilaajat pääsevät pelin beta-versioon käsiksi kaksi viikkoa ennen julkaisua, kunhan tilauksen tekee Segan kumppanijälleenmyyjiltä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.