Football Manager 2021 paljastui ja vahvistui marraskuulle – Xbox-versio tulossa ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen / Uutiset / pelaaja.fi

Football Manager 2021 paljastui ja vahvistui marraskuulle – Xbox-versio tulossa ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen

26.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Football Manager, Football Manager 2021, Sports Interactive, Sega, urheilu, jalkapallo, simulaattori, managerointi

Vuosittainen managerointisarja Football Manager jatkuu jälleen 24. marraskuuta. Sarjan uusin peli Football Manager 2021 löytää tuolloin tiensä Windows- ja Mac-koneille, mistä se jatkaa kevennetyssä muodossa tuttuun tyyliin myöhemmin myös mobiililaitteilla ja Switchille sekä tällä kertaa myös Xbox Series -konsoleille ja Xbox Onelle.

Kyseessä on ensimmäinen kerta sitten vuoden 2007, kun Football Manager -sarjan osa on nähty Xboxilla. Kehittäjä Sports Interactivea vetävän Miles Jacobsonin mukaan peli ilmestyy jälleen Xboxille nimenomaan siksi, että Microsoft on kovasti halunnut sarjan palaavan alustalle. Sonyn kanssa vastaavaa kehityssuhdetta ei ole tällä hetkellä muodostettu, joten peliä ei olla näkemässä PlayStation 5:llä tai PlayStation 4:llä.

Konsoleille tuotava sarjan osa perustuu jälleen niin sanottuun Football Manager Touch -versioon, joka on suunniteltu yhtälailla tablettikäyttöä varten sekä kepeämpää pc-kokemusta kaipaaville. Kännyköille kehittäjä Sports Interactive työstää myös aina vain kepoisampaa Football Manager Mobile -versiota.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa muille kuin pääversiolle ei ole toistaiseksi annettu. Switch-versiota pitäisi sopia odottaa joulukuulle, kun taas muiden ajankohtien pitäisi selvitä lokakuun aikana. Xbox-versio on niin sanottu Play Anywhere -nimike, joten pelin saa Microsoft Storesta kerralla sekä pc:lle että konsolille.

Football Manager 2021:n ominaisuuksista Sports Interactive lupaa tarkempia tietoja marraskuun aikana. Näin ennakoon se on luvannut muun muassa uusia työkaluja kehittää manageriensa persoonallisuutta ja kyvykkyyttä, minkä ohella autenttisuuden, syvällisyyden ja draaman suhteen luvataan edistysaskelia tuoreilla pelillisillä lisäyksillä ja viilauksilla.

Pääversion ennakkotilaajille luvataan jälleen noin parin viikon etukäteispääsyä managerointiin.

Lähde: Sega, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja