Formula 1 -pelaaminen jatkuu kesällä – F1 2021 paljastui Codemastersilta ja Electronic Artsilta / Uutiset / pelaaja.fi

Formula 1 -pelaaminen jatkuu kesällä – F1 2021 paljastui Codemastersilta ja Electronic Artsilta

15.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
F1, F1 2021, Formula 1, Codemasters, Electronic Arts, ea, EA Sports

Codemastersin formulapelit saavat jatkoa taas 16. heinäkuuta, sillä F1 2021 on paljastunut PS5:lle, Xbox Seriesille, PS4:lle, Xbox Onelle sekä pc:lle.

Tällä kertaa Electronic Artsin alaisuudessa julkaistava peli lupaa mukaan sarjaan kokonaan uutta Braking Point -nimistä tarinatilaa, jossa tarkoituksena olisi nousta suureen draaman säestämänä Formula 2 -kuskista Formula 1 -tähteyteen eläen kilpakuskin elämää niin radalla kuin sen ulkopuolellakin. F1 2019:n uratilassa esitelty fiktiivinen kilpakumppani Devon Butlerkin tekee Braking Pointissa paluun.

Muiden tilojen osalta pelaamaan päästään kyllä taas perinteisempää uratilaa ja myös oman tallin hallinnan mahdollistava My Team -tila palaa sekin. Muutamina viilauksina uratilasta pääsee nauttimaan nyt verkossa toisen pelaajan kanssa. Uratilaan voi nyt hypätä mukaan myös Real-Season Start -ominaisuudella, jossa kilpailemaan päästään oikean elämä F1-maailmanmestaruustilannetta reaaliajassa heijastavissa tilanteissa.

Mukaan F1 2021:een luvataan tietysti myös niin tämän kauden tiimit, kuskit kuin radatkin. Tuoreemmat tuttavuudet eli Imola, Portimão ja Jedda päätyvät mukaan näillä näkymin tosin jälkekäteen ilmaiseksi ladattavana sisältönä.

Lähde: Electronic Arts

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Toivon mukaan ottaa tuulta siipiin, sillä Codemasters, jos joku tekee tämän hetken parhaimmat monialustaiset autopelit, joissa realismi ja arcade ovat suht hyvässä balanssissa.

Salaa myös toivon, että CM:llä on mahdollisuus irtautua EA:sta, mikäli kuherruskuukauden jälkeen alkaa syystä, tai toisesta kone hirttämään kiinni.

Nostoja