Codemasters on julkaissut liudan uutta materiaalia ja yksityiskohtia F1 2019:ää koskien.

Vahvistuksen on saanut ensinnäkin se, että uuden F1-kauden lisäksi F1 2019 tarjoaa mahdollisuuden ajaa myös Formula 2 -luokassa. Julkaisussa mukana nähdään F2:n vuoden 2018 kausi eri kuskeineen, kun taas jälkeenpäin siihen lisätään uusin kausi digitaalisesti.

Muilta osin julki on tullut pari kappaletta erikoisversioita pelistä. Näistä juhlavin on Legends Edition, joka sisältää ylimääräisinä herkkuina mahdollisuuden ajaa Ayrton Sennan McLaren MP4/5B:llä ja Alain Prostin Ferrari F1-90:llä. Kuskeja varten on tehtailtu kahdeksan erilaista ajohaastetta, minkä lisäksi moninpelissä tarjolla on lisäksi ylimääräisiä heidän mukaansa teemoitettuja vaihtoehtoja koristella autoaan.

Toinen F1 2019:stä saatava versio kantaa nimeä Anniversary Edition ja se tarjoilee perussisällön ohella kauden 2010 Ferrari F1-10 -auton ja McLaren MP4-25:n ajettavaksi. Anniversary Editionin kansi vaihtelee myös hieman alueittain. Briteissä ja pääosassa maailmaa kantta komistavat Lewis Hamiltonin ja Sebastian Vettelin pärstät, kun taas esimerkiksi Australiassa Vettelin paikan ottaa Daniel Ricciardo. Suomi ei näillä näkymin saa omaa erikoiskantta.

F1 2019 ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 25, kesäkuuta. Ohessa pikainen uusi traileri ja joukko ruutukaappauksia.

Lähde: Codemasters

Lisää luettavaa