Fortnite-hahmot saapuvat pian Destiny 2:een, lähteet kertovat / Uutiset / pelaaja.fi

Fortnite-hahmot saapuvat pian Destiny 2:een, lähteet kertovat

21.08.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
0
Fortnite-hahmot saapuvat pian Destiny 2:een, lähteet kertovat

Fortnitesta tutut asut saapuvat pian Destiny 2:een, mikäli pelin tiedostoja kaivellutta Twitter-käyttäjä Ginsoria on uskominen.

Ginsor jakoi sosiaalisen median alustalla kuvan tutuista Fortnite-hahmoista, joiden olemukset on muutettu varsin Destiny-henkisiksi.

Kuvassa näkyvät asut ja hahmoluokat menevät vasemmalta oikealle seuraavasti:

  • Black Knight – Titan
  • Drift – Warlock
  • Omega – Hunter

Myös Fortnite-dataa tonkineet käyttäjät ovat löytäneen Epic Gamesin jättihitin tiedostoista vihiä Destiny-asujen saapumisesta peliin, joten oletettavissa on, että kyseessä on jonkin sortin crossover-tapahtuma, jossa ulkoasuja lainataan puolelta toiselle.

Destiny 2:n kahdeksastoista sisältökausi alkaa ensi viikolla, mutta sen sisältö on vielä tällä hetkellä epäselvää. Tuoreet huhut kuitenkin viittaavat kauden olevan varsin merirosvoteemainen ja kantavan nimeä Season of Plunder.

Vastikään Sonyn ostama Bungie järjestää tiistaina 23. elokuuta tapahtuman, jossa yhtiö lupaa kertovansa lisää pelin tulevaisuudesta. Yhtiö esittelee suurella todennäköisyydellä tapahtumassa Destinyn seuraavan suurlisäosan, Lightfallin, jonka on tarkoitus olla pelin ensi vuoden kantava voima.

Lähde: VGC, Gamerant

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.