Fortnite ja Avengers kohtaavat jälleen uudessa Endgame-pelitilassa / Uutiset / pelaaja.fi

Fortnite ja Avengers kohtaavat jälleen uudessa Endgame-pelitilassa

25.04.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Fortnite ja Marvelin Avengers-elokuvien sarja ovat kohdanneet taas toisensa. Uuden Avengers: Endgame -leffan ilmestymisen kunniaksi peli on saanut oman väliaikaisen Endgame-tilan, jossa Thanos sekä tämän Chitauri-armeija ovat valloitusaikeissa.

Uudessa pelitilassa pelaajat voivat liittyä joko Thanosin armeijaan ja auttaa ikuisuuskivien metsästyksessä tai sitten haastaa valloittajat ja taistella näitä vastaan pelimaailmaan jemmatuilla ikonisilla Avengers-aseilla. Thanos ei ole automaattisesti osa taistelua, vaan ensimmäinen pelaaja, joka saa yhden ikuisuuskiven käsiinsä, muuttuu hahmoksi. Lisäkivet auttavat hahmon tehostamisessa, ja mikäli Thanos tapetaan, siirtyy valta ajan myötä toisen elossa olevan pelaajan käsiin.

Otteluissa voittaja on se joukkue, jota ei ole eliminoitu kartalta. Pelitilan alussa hahmot voivat syntyä uudelleen, mutta tavoitteiden saavuttamisen myötä tämä mahdollisuus poistuu käytöstä.

Tilaa pelaaville Fortnite tarjoaa suoritettavaksi erilaisia haasteita, joista voi ansaita pieniä palkintoja, kuten bannereita. Avengers-aiheisia kosmeettisia varusteita tuodaan samalla myös peliin myyntiin.

Aiemmin Thanos nähtiin osana Fortnitea viime vuonna Infinity War -elokuvan kunniaksi.

Lähde: Fortnite (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hembbuli kuva
Hembbuli

Voi luoja....

Käyttäjän CLD2 kuva
CLD2
Lainaus Hembbuli

Voi luoja....

Olen aivan samaa mieltä -_-

Käyttäjän N-Gage kuva
N-Gage

Ei mitään sitä vastaan että massifirmat tarjoaa kansalle free-to-play hupeja :) Viimeisestä Tetris 99-turnauksesta tienasin kympin jonka käytin cooliin Black Widow-skiniin :) Nyt jotenkin pärjää Fortissakin kun vaan Switch- ja mobiilipelaajia vastassa :) Hyvää Vappua vaan kaikille :)