Ystävänpäivä lähestyy ja sen myötä Fortnitessa on käynnistynyt sen ensimmäinen erikoistapahtuma tämän vuoden osalta. Tempaus on nimeltään Love and War ja se tuo etunenässä pelaajien eteen suoritettavaksi joukon uusia haasteita muutamin tuorein esinepalkinnoin.

Yksi väliaikainen pelitila on yhtälailla mahtunut mukaan. Se on yhteisön kautta syntynsä saanut Search and Destroy, jossa yksi kuusihenkinen tiimi puolustautuu toisen kuusihenkisen tiimin hyökkäyksiltä. Yksi ottelu kestää maksimissaan 11 kierrosta, joiden aikana hyökkääjät yrittävät tuhota vastustajan puolustaman alueen ja puolustajat vuorostaan haluavat eliminoida kaikki omat vastustajansa.

Kierrosten välillä on mahdollista ostaa erilaisia varusteita hyvällä menestyksellä saatavalla kullalla. Kultavarat kuitenkin nollautuvat aina puolien vaihtuessa otteluissa.

Fortniten varustekauppa on päivittänyt sekin samalla tarjontaansa sotarakkausteeman kunniaksi. Mitä ilmeisemmin lisää varustepäivityksiä on tulossa myös vielä myöhemmin tällä viikolla, sillä vuotojen mukaan Fortnite olisi saamassa vielä Harley Quinn -pukuja uuden Birds of Prey -leffan kunniaksi. Näytteen niistä voi katsastaa jo alta.

Lähde: Fortnite (kotisivu), Lucas7yoshi (Twitter)

Lisää luettavaa