Fortnite ottaa lisää mallia Apex Legendsista – uudelleensyntymiset saapuvat ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Fortnite ottaa lisää mallia Apex Legendsista – uudelleensyntymiset saapuvat ensi viikolla

6.04.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Respawnin battle royale -hitti Apex Legends tuntuisi jatkavan yhä muiden lajityypin edustajien innoittamista. Vimeisimpänä mallia Apex-räiskeestä on lähtenyt ottamaan jälleen kerran Fortnite, joka on ensiviikkoisella päivityksellä tuomassa suosituimpaan tilaansa mukaan uudelleensyntymismahdollisuuden.

Apex Legendsin tavoin myös Fortnitessa kaatuneita tiimikavereita on mahdollista elvyttää, mikäli näiden ruumiista onnistuu käydä nappaamassa siihen mahdollistavan esineen. Fortniten tapauksessa kyseessä on Reboot Card, joita käytetään pelimaailmaan lisättävissä uusissa Reboot Van -pakettiautoissa

Reboot Vanit elvyttävä kaverit lyhyen aikaviiveen sisällä ja pitävät joka kerta kovaa meteliä, kun joku tuodaan takaisin taisteluun. Valomerkkejä seuraamalla on myös mahdollista saada selville, montako pelaajaa on milloinkin huijaamasa kuolemaa.

Toisin kuin Apex Legendsissa, ovat yksittäiset Reboot Vanit käytettävissä useamman kerran ottelun aikana. Niiden täytyy kuitenkin antaa aina latautua tietyn aikaa ennen kuin ne ovat taas käyttövalmiita.

Aiemmin Fortnite on saanut Apex Legendsilta innoituksen myös paremmilla kommunikointimahdollisuuksilla.

Toiminnassa Reboot Vanit ovat nähtävissä uudella Fortnite-videolla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Blackoutiinkin taisi tulla tuo uudelleensyntyminen Apexin jälkeen. Kohta kaikki BR:t ovat identtisiä graafista ulkoasua lukuunottamatta.

Käyttäjän Hembbuli kuva
Hembbuli

Kilpailijat tajusivat että Apexin meno on niin hurjaa (hurjempaa kuin muilla oli vastaavassa aika jaksossa), että jotain on asialle tehtävä. Eli siis otetaan parhaat asiat ja kopsataan ne omaan tuotteeseen. Aavistuksen mautonta, mutta kiistämättä varmaan toimii ja tuo Fortnitelle uusiakin pelaajia. Tosin, edelleen olen sitä mieltä että Fortnitestä on vaikea innostua jos ei välitä rakentamismekaniikasta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Yksi Apexin mukavimmista piirteistä. Aika usein on tullut tarvetta ominaisuudelle kun itse tai joku tiimistä on ottanut pataansa. Usein nimenomaan jo heti ottelun alussa kun varusteita ei pakosta ole vielä ehtinyt kertyä.

On kai sitä tainnut jonkun matsin voittaakin jossa on palannut ensin jossain vaiheessa takaisin.

Ei kai tuo matkiminen sinänsä haittaa. Epäilen ihmisten silti löytävän sen mieluisamman pelin ja pysyvän siinä. Vai vaihtaako pelaajat yhden ominaisuuden takia peliä? Itselle Fortnite BR ei ole vaihtoehto sen typerän rakentelun takia mutta epäilen monen nimenomaan pitävän siitä. Luultavasti ja toivottavasti tuota ei tuoda Apexiin, joka on jo julkaisussaan ollut mielestäni toimivimman ja valmiimman tuntuinen teos (BR-peleistä).

Käyttäjän Games4life kuva
Games4life

No niinpä tietenkin -_-
Tämähän tarkoittaa sitä että pilaavat omaa peliään lisäämällä apexin ominaisuudet ja näin ollen tekemällä kaksi samaa peliä eri grafiikoilla.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Games4life

No niinpä tietenkin -_-
Tämähän tarkoittaa sitä että pilaavat omaa peliään lisäämällä apexin ominaisuudet ja näin ollen tekemällä kaksi samaa peliä eri grafiikoilla.

Jaa. Kai joku voi tuonkin ominaisuuden nähdä pilaamisena. Ajattelin aina että tuo olisi kaikkien mielestä just hyvä juttu.

Nostoja