Fortnite-streamaajalla huimat tulot: 500 000 dollaria kuukaudessa / Uutiset / pelaaja.fi

Fortnite-streamaajalla huimat tulot: 500 000 dollaria kuukaudessa

20.03.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
9

Epic Gamesin Fortnite-räiskintäpelin huima suosio näkyy myös ammatikseen pelaavien tilipussissa.

Fortnite-streamaamiseen keskittynyt Tyler "Ninja" Blevins on kertoi CNBC-kanavan haastattelussa tienaavansa noin 500 000 dollaria kuukaudessa streamaajana. Blevinsin mukaan merkittävä osa tuloista on peräisin Twitch Prime- ja Amazon Prime -jäsenyyksistä sekä mittavista seuraajamääristä Youtubessa, Instagramissa ja Twitterissä. Blevins onkin Twitch-suoratoistopalvelun suosituin streamaaja seuraajien määrässä mitattuna 3,7 miljoonalla seuraajallaan.

Jättituloista huolimatta Blevins ei kannusta muita keskittymään vain pelaamiseen. Ammattipelaajan uran vuonna 2009 aloittanut Blevins kertoo jatkaneensa opintojaan uransa aikana ja suosittelee myös nuoria pysymään koulussa tulevaisuutensa turvaamiseksi.

Lähde: CNBC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

niin ei varmaa kannattais kovasti kehuskella. esim nuo rahat loppuu aika nopeeta, jos fortniten suosio lopsahtaa.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

No jos tuota vuodenkin takoo, ei ole kyllä taloudellisesti pakottavaa tarvetta mennä enää koskaan perusduuniin. Siis jos osaa rahansa käyttää järkevästi, ja pitää vähän tyynyn allakin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Joillakin se vaan munkki käy. Ei uutisen arvoista mielestäni.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma
Lainaus wlizer

niin ei varmaa kannattais kovasti kehuskella. esim nuo rahat loppuu aika nopeeta, jos fortniten suosio lopsahtaa.

Jos osaa edes sijoituksen alkeita, niin vuosituloilla on mahdollista elää aika mallikkaasti koko loppuelämän. Vaikka pelin suosio lopahtaisikin, niin uusia tulee aina. Tuolla seuraajamäärällä seuraajat kyllä pysyy hyvällä tasolla.Muselk on Youtuben puolella hyvä esimerkki. Aluksi oli TF2, sitten Overwatch ja nyt Fortnite...

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Miten tollanen lauta voi twitsissä pärjätä? Noh kai tuollekkin joku runkkaa.

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen
Lainaus gurgi

Miten tollanen lauta voi twitsissä pärjätä? Noh kai tuollekkin joku runkkaa.

Tuskin se twitch mikään bodybuilder kisa on, vaan ihan joko skillejen / persoonan takia katsotaan. Mielummin lauta kun uimarengas.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90
Lainaus gurgi

Miten tollanen lauta voi twitsissä pärjätä? Noh kai tuollekkin joku runkkaa.

gurgi voikin liittää seuraavaan postaukseensa kuvan omasta kreikkalaista patsasta muistuttavasta kehostaan. Muistetaan vaan toimituksessa laittaa esrb 18 merkintä kuvan päälle ettei ihan nuorimmat järkyty.

Käyttäjän akitus kuva
akitus

Onhan se aika naurettavaa että jotkut ihmiset raataa "tärkeissä töissä" niskalimassa koko elämänsä tienaamatta paljon mitään. Ja sitten joku es jonne tulee ja repii jo parissa kuukaudessa millin, pelaamalla jotain räiskintäpeliä netissä. Kyllä tämä maailma on mennyt hulluksi :)

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Saatana tätäkin uutista vittu vaikka sisälsikin huisin tärkeän viestin koulussa pysymisestä. Mieluummin olisin siihen liittyen hiukan maanläheisemmän uutisen lukenut, vaikka tämänpäiväistä lainatakseni, miten informaatioteknologian opiskelu ja sen kouluihin haku on Suomessa yhä suositumpaa, ja puolet hakijoista halunnut pelialalle.

Nostoja