Fortnite suuntaa kilpapeliareenoille hurjin elkein – kehittäjä panostaa palkintopotteihin peräti 100 miljoonaa dollaria / Uutiset / pelaaja.fi

Fortnite suuntaa kilpapeliareenoille hurjin elkein – kehittäjä panostaa palkintopotteihin peräti 100 miljoonaa dollaria

21.05.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Epic Games on panostamassa isosti Fortniten kilpailliseen puoleen seuraavan noin 12 kuukauden aikana. Pelin kotisivuilla yhtiö on ilmoittanut, että se on iskemässä pelikaudella 2018-2019 pöytään peräti 100 miljoonaa dollaria rahoittaakseen erilaisten Fortnite-kilpaturnauksien palkintopotteja.

Massiivinen lupaus on Epicilta vahva osoitus siitä, miten hurjalla voimalla Fortnite on niittänyt menestystä maailmalla ihan vain muutamassa kuukaudessa. Elektronisen urheilun asiantuntija Scott Smith on esimerkiksi huomioinut Twitterissä, että viime vuonna kymmenen suosituimman pelin palkintopottianti oli yhteensä noin 91,2 miljoonaa dollaria.

– Olemme tukemassa kilpailupelaamista isosti, mutta lähestymistapamme tulee olemaan erilainen. Suunnittelemme olevamme inklusiivia ja keskittymään pelin pelaamisen ja katselemisen iloon, Epic Games kertoo lyhyessä ilmoituksessaan.

Tarkempia yksityiskohtia turnauksista ja niiden luonteesta sekä aikatauluista ei ole toistaiseksi vielä paljastettu. Kesäkuussa pelistä järjestetään E3-messujen yhteydessä näytös kilpailu erilaisten maineikkaiden pelaajien tähdittämänä.

Lähde: Fortnite (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.