Fortnite on takonut lähes puolen miljardin myynnit alle vuodessa iOS-laitteilla / Uutiset / pelaaja.fi

Fortnite on takonut lähes puolen miljardin myynnit alle vuodessa iOS-laitteilla

12.02.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Epic Gamesin rahasampo on tuottanut melkoiset myynnit myös mobiililaitteilla.

Mobiilimarkkinoita seuraava Sensor Tower kertoo Fortniten kerryttäneen Applen iOS-laitteilla yli puolen miljardin dollarin, eli ainakin 440 miljoonan euron, myyntiluvut. Tarkalleen ottaen puolen miljardin myyntirajapyykin saavuttaminen kesti Fortniteltä 326 päivää. Fortnite julkaistiin iOS:lle viime maaliskuussa, eli peli on tuottanut vajaan vuoden aikana keskimäärin 1,5 miljoonan dollarin päivätuotot. Valtaosa Fortniten tuotoista on peräisin Yhdysvalloista, jossa pelaajat ovat käyttäneet peliin rahaa 320 miljoonan dollarin edestä.

Fortniten myyntitahti on ollut omaa luokkaansa toimintapelien kategoriassa. Toiseksi nopeimmin puolen miljardin rajapyykin on saavuttanut Supercellin Clash Royale, joka ylsi vastaavaan lukuun 389 päivässä. Kolmatta sijaa pitävä Honor of Kings taas rikkoi rajan 405 päivässä.

Lähde: Sensor Tower

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No, Fortnite on sentään "oikea" peli eikä mikään mobiilikyhäelmä. Siitä pelaajilla voi sentään olla suunta perinteisempiä pelejä kohti. Varsinkin jos mobiilipelaajat ja muut on samassa pelissä, jolloin voi tulla tarve paremmalla ohjaustavalle eli siirtyä kunnollisten ohjaimien ääreen.

Mobiilipeleillekin on paikkansa mutta edelleen ne tuntuvat tehdyn lähinnä rahan takomista varten. Sama suuntahan se on pitkään kyllä ollut muissakin peleissä mutta mobiilipuolelta ne kaikki mikromaksut ja muut ärsykkeet on levinneet.

Uusin Trialskin tulee Switchille, jossa on digitaaliset liipaisimet. Mitenhän ne meinaa sen saada toimimaan kun olen jo aiemmin ihmetellyt, että miten joku viitsii pc:llä pelata ilman ohjainta sitä? Tämä siis esimerkkinä ohjaintapojen merkityksestä. Ja totta kai on/off-tyyliselläkin kaasutuksella voi oppia vaikka kuinka hyväksi mutta ei se nyt silti ole sama asia kuin säännöstellä sitä tarkemmin. Samalla tulikin mieleen, että miten ylipäänsä autopelit Switchillä? On/off-kaasu on aikamoinen hyppy huonompaan jos on tottunut analogiseen liipaisinohjaukseen.

Käyttäjän Jamatsu kuva
Jamatsu
Lainaus zappah

Uusin Trialskin tulee Switchille, jossa on digitaaliset liipaisimet. Mitenhän ne meinaa sen saada toimimaan kun olen jo aiemmin ihmetellyt, että miten joku viitsii pc:llä pelata ilman ohjainta sitä?

Älä sinä siitä Switchistä koko ajan jaksa murehtia, kyllä se toimii. Miksi edes ostit koko konsolin, kun koko ajan pitää vain valittaa siitä?

Nostoja