Fortnite valmistautuu perjantaina maailmanlaajuiseen elokuvailtaan – Suomessa nähdään Christopher Nolanin taikurileffa The Prestige

Suomalaisetkin voivat osallistua yhteiseen elokuvailtaan.

25.6.2020 08:07

Fortnite jatkaa erikoisten suurtapahtumien merkeissä perjantaina, 26. kesäkuuta, jolloin pelin sisällä vietetään yhteistä elokuvailtaa.

Party Royale -pelitilan isolta kankaalta nähdään tuolloin jokin yhdestä Christopher Nolanin elokuvasta, Inception, Batman Begins tai The Prestige. Suomessa elokuvaksi on valikoitunut The Prestige. Elokuva alkaa kello 19:00 Suomen aikaan.

Vaihtelevat elokuvat johtuvat maiden monimutkaisista ja keskenään eroavista jakeluoikeuksista, eikä kaikissa maissa pidetä tästä syystä lainkaan elokuvailtaa. Elokuvia ei myöskään saa kuvata tai tallentaa pelin sisällä, mutta niissä on tekstitykset ainakin joissain maissa.

Perjantain elokuvailta on vain yksi monista Fortnitessa tehdyistä kokeiluista, jotka ovat vieneet pelien mahdollisuuksia julkaisualustana eteenpäin. Aiemmin Fortnitessä on nähty muun muassa yli 27,7 miljoonaa katsojaa kerännyt Travis Scottin konsertti sekä uusimman Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvan johdantona toiminut alustus.

Lähde: Epic Games

Lisää luettavaa