Fortnite villiintyy uuden kauden myötä – eläimet, aseiden rakentaminen ja Lara Croft saapuivat / Uutiset / pelaaja.fi

Fortnite villiintyy uuden kauden myötä – eläimet, aseiden rakentaminen ja Lara Croft saapuivat

16.03.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Lara Croft, Neymar, Neymar jr., Battle Pass, Fortnite, Epic Games,

Fortnitessa puhaltavat taas uudet tuulet kokonaan uuden sisältökauden myötä. Pelin Chapter 2 -vaihe on saavuttanut järjestyksessään nyt kuudennen kautensa, joka kantaa tällä kertaa lisänimeä Primal.

Muutos tarkoittaa ennen kaikkea tietysti taas uudistuksia pelin kartassa, jonka on ottanut valtaansa esihistoriallinen erämaa ja siellä sijaitsevat uudet vastaavaan teemaan nojaavat kohteet. Pelimaailmasta on löydettävissä nyt myös materiaaleja uusien aseiden rakentamista varten sekä villieläimiä, joita on mahdollista niin metsästää kuin myös kesyttää omiksi apureikseen.

Tietysti uusi taistelupassi on sekin lisätty peliin. Se tarjoaa uusina avattavina hahmoina näin alkuun esimerkiksi Lara Croft -puvun, joka saa myöhemmin seuraa vielä myös futistähti Neymarista ja Teen Titans -hahmo Rebirth Ravenista.

Uusi kausi starttasi Fortnitelle ominaiseen tyyliin taas pelin sisäisen erikoistapahtuman muodossa. Tapahtuma oli tällä kertaa puhtaaksi yksinpelikokemukseksi rakennettu kokemus, josta voi katsastaa videotaltioinnin alta.

Lähde: Fortnite

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.