Fortniten näyttävä Travis Scott -konsertti veti yli 27,7 miljoonaa digitaalista katsojaa / Uutiset / pelaaja.fi

Fortniten näyttävä Travis Scott -konsertti veti yli 27,7 miljoonaa digitaalista katsojaa

28.04.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1
Fortnite, Epic Games

Epic Gamesin Fortnite jatkaa vakuuttavien lukujen parissa, kun pelissä viime viikolla järjestetty Travis Scottin digitaalinen Astronomical-konsertti veti peliin yhteensä yli 27,7 miljoonaa yksilöllistä katsojaa.

Kolmipäiväisen tapahtuman aikana nähtiin räppäri Travis Scottin digitaalinen esitys, jossa solisti nähtiin jättiläismäisenä itsenään ympäröivän pelimaailman muuttuessa psykedeelisten ja sfääreihin vievien efektien tukemana.

Konsertti keräsi pelkästään ensimmäisenä iltana ennätysmäiset 12,3 miljoonaa samanaikaista pelaajaa.

Kyseessä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun suosittu artisti järjesti Fortnitessa pelinsisäisen konsertin. Helmikuussa 2019 DJ Marshmello soitti pelaajille huomattavasti pienemmällä digitaalisella areenalla ja keräsi tuolloin 10,7 miljoonaa katsojaa.

Fortnite ei ole myöskään uusi tekijä kokeellisten tapahtumien ja tempausten järjestäjänä. Kausittaisten pelimuutosten ohella Epic Games on muun muassa järjestänyt peliin karttaa mullistavia maanjäristyksiä sekä laajaa mediahuomiota keränneen Blackout-tapahtuman, jolloin peli ja kaikki sen sosiaalisen median tilit pimennettiin päiviksi.

Lähde: Fortnite

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olihan se ihan cool visuaalisesti, mitä nyt ohimennen näin siitä, kun kummipoika oli pelaamassa viikonloppuna.

Nostoja