Fortniten pimeys päättyi – seuraava kausi pitää sisällään uuden kartan, laivoja, kalastamista ja pogo-keppejä!

Fortnitea kohdannut pimeys on väistynyt ja seuraava kausi paljastunut.

15.10.2019 10:50

Päivitys kello 13:50: Fortniten uusi Chapter 2:ksi kutsuttu kausi on käynnistynyt virallisesti.

Alkuperäinen uutinen: Epic Gamesin huippusuositun Fortniten musta aukko on päättynyt ja battle royale -pelin seuraava kausi on aikeissa käynnistyä.

Yli 35 tunnin ajan mustaa aukkoa esitellyt peli on nyt viimein palautunut normaaliin näkymään, jossa pelaajille tarjotaan ladattavaksi seuraavaa päivitystä. Pelin PS4- ja Xbox One -versioihin paketti kattaa 20 gigaa ja pc-versiossa noin 15 gigaa.

Seuraavasta kaudesta voi ottaa samalla ensimaistiaiset tuoreella trailerilla, joka esittelee pelin uudistunutta ilmettä. Tähän lukeutuvat neljä uutta sankaria, jotka tutkivat uudistunutta pelialuetta mysteerisine voimalaitoksineen ennen kuin vanha kunnon bilebussi pölähtää paikalle.

Kauden uudistuksiin lukeutuvat videon ja aiempien vuotojen perusteella muun muassa kalastus, mahdollisuus kantaa kaatuneita tovereita, veneet, pogo-kepit, muuttunut battle pass -järjestelmä sekä liuta uusia palkintoja kahmittavaksi.

Epic Games ei ole paljastanut vielä kauden virallista käynnistymisaikaa, joskin päivitykset viittaisivat sen olevan likellä.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa