Epic Games on paljastanut Marvel-sarjakuvista tutun Galactusin saapuvan päättämään Fortniten parhaillaan käynnissä olevan neljännen kauden.

Sarjakuvissa massiivinen planeettoja syövä pahis saapuu päättämään Marvelin ja Fortniten välisessä yhteistyössä syntyneen Nexus War -tapahtuman, joka saatetaan päätökseen 1. joulukuuta kello 23:00 Suomen aikaan.

Tekijät eivät ole kuitenkaan paljastaneet sen tarkemmin, mitä tapahtumassa mahdollisesti nähdään, joskin Fortniten aiempien kausien päätösten perusteella luvassa on todennäköisesti jotain suurta ja mielenkiintoista. Viime kausi päättyi mustan aukon syödessä koko pelin ja sitä edeltävällä kaudella tulva muutti karttaa merkittävästi.

Epic suosittelee kaikkia tapahtumasta kiinnostuneita pelaajia liittymään servereille tuntia ennen aloitushetkeä.

Studion luova ohjaaja Donald Mustard on lisäksi vihjaillut, ettei kyseessä ole suinkaan Fortniten ja Marvelin välisen yhteistyön loppu, vaan pikemminkin vasta alku.

– Syy, miksi kutsumme tätä kautta Nexus Wariksi, on se, että se on vasta alkua monille asioille, joita olemme suunnitelleet vuosiksi eteenpäin integroitavaksi Marvelin kanssa, Mustard paljastaa This Week in Marvel -podcastissa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa