Fortniten uusi pelitila järkyttää Among Us -kehittäjiä – ”olisi ollut siistiä tehdä yhteistyötä” / Uutiset / pelaaja.fi

Fortniten uusi pelitila järkyttää Among Us -kehittäjiä – ”olisi ollut siistiä tehdä yhteistyötä”

18.08.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
1
Among Us Impostor

Epic Gamesin juuri julkaisema Fortniten Impostors-pelitila hämmentää Among Us -studio Innerslothia.

Impostors-erikoispelitilassa pelaajat kokoontuvat tekemään askareita salaisessa The Bridge -laitoksessa. Kaksi heistä toimii huijareina, jotka yrittävät sabotoida muiden tehtävät ja eliminoida ahertajat pelistä. Mukana on myös hätäkokous, jossa huijarit on mahdollista äänestää ulos. Tutulta kuulostava kaava herätti ihmetystä ja pettymystä Innerslothin työntekijöiden joukossa.

Among Usin yhteisöjohtaja Victoria Tran kertoi Twitterissä tuntevansa voimattomuutta tilanteessa ja pohti, mikä on enää omien tarinoiden tai sisällön luomisen tarkoitus.

– Olisi ollut todella todella siistiä tehdä yhteistyötä. Pelimekaniikka on okei, niitä ei pitäisi omia, mutta vähintäänkin eri teemat tai terminologia tekevät asioista mielenkiintoisempia? Tran toteaa.

Innerslothin ohjelmoija Adriel Wallick puolestaan ei nimennyt Fortnitea, mutta ilmaisi pettymyksensä niin ikään Twitterissä.

– Kaikki maailmassa tuntui jo ylitsepääsemättömältä, joten tämä oli vain hauska muistutus siitä, kuinka pieniä me kaikki todella olemme, Wallick kirjoittaa.

Fortniten Impostors-pelitilasta voi lukea tarkemmin eilisestä uutisesta.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Sanontahan kuuluu että: "Imitation is the sincerest form of flattery". En usko että pelimuoto karkoittaa Among Us:ia nyt pelaavat, mutta ihmiset saattavat kokeilla sitä sen ilmaisuuden takia, mikä saattaa purra Among US:in tulevaisuuden myyntejä. Ymmärrän kyllä kehittäjien turhautumisen, luomastansa haluaa olla ylpeä ja yhtäkkiä huomaa että se ei olekkaan enää uniikki, ja nyt on vielä kilpailuakin joka saattaa pahimassa tapauksessa ryövätä heidän pelinsä yleisön. Toivottavasti studiolla on muitakin ideita hihassaan ja selviytyvät pahimman mahdollisen tapahtuessa.

Nostoja