Fortniten uusimmat mullistukset saapuivat – tällainen on yhdeksäs sisältökausi / Uutiset / pelaaja.fi

Fortniten uusimmat mullistukset saapuivat – tällainen on yhdeksäs sisältökausi

9.05.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Se olisi jälleen uuden Fortnite-sisältökauden paikka. Järjestyksessään yhdeksäs kausi starttasi pelissä tänään torstaina tehden erityisesti taas muutoksia pelin Battle Royale -tilan karttaan.

Viimeisimmän kauden myötä pelialueen henki on käynyt futuristisemmaksi, sillä vanha Tilted Towers -alue on korvattu uudella Neo Tilted-tornilla ja Rental Row'n tilalle on noussut Mega Mall -ostoskeskus. Pelialueella kulkeminen on muuttunut samalla, sillä käyttöön on saatu hallittuja ilmalentoja mahdollistavat Slipstream-tuulettimet.

Aseistuksen osalta Battle Royaleen on esitelty samalla uusittu haulikko. Battle Passin -tarjonta on sekin tietysti taas vaihtunut uuteen. Lisähaasteena Battle Pass -omistajat pääsevät etsimään pelialueelta tällä kertaa myös sinne piilotettuja siruja ylimääräisiä palkintoja saadakseen.

Muiden pelitilojen osalta Save the World on vastaanottanut ysikauden myötä taas uuden satsin lisää tehtäviä. Creative-osuudessa leikkimään ollaan päästy vuorastaan sekä monilla Battle Royalessa nähdyillä lisätyökaluilla että monipuolisemmilla hirviösäätömahdollisuuksilla.

Yksityiskohtainen lista ysikauden muutoksista, korjauksista ja viilauksista löytyy lähdelinkin takaa aukeavilta Fortniten kotisivuilta.

Lähde: Fortnite (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.