Fortnitessa pääsee katsomaan pätkän uutta Star Warsia ennakkoon

Fortniten tulevassa live-tapahtumassa pelaajat pääsevät katsomaan kohtauksen Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta.

8.12.2019 13:31

Fortnite-pelaajat pääsevät katsomaan lyhyen kohtauksen tulevasta Star Wars: The Rise of Skywalkerista ensi lauantaina 14. joulukuuta. Tapahtuma avaa ovensa Suomen aikaa kello 20:30, ja itse pätkä näytetään kello 21.

Lyhyestä elokuvakokemuksesta pääsee nauttimaan Fortniten omassa Risky Reels -elokuvateatterissa. The Rise of Skywalkerin ohjanneen JJ Abramsin olisi ilmeisesti myös määrä näyttäytyä tapahtumassa.

Tapahtumaa on mainostettu Fortniten pelimaailmasta löytyvillä julisteilla, ja pelin Twitter-tili myös vahvisti uutisen eilen illalla Suomen aikaa.

Risky Reels -elokuvateatterissa on aiemmin mainostettu myös Räyhä-Ralf valloittaa Internetin -elokuvaa. Fortnite on järjestänyt live-tapahtumia myös musiikin puolella, kun DJ Marshmello piti konsertin pelin sisällä. Konsertin tavoin myös Star Wars -elokuvaillan oletetaan estävän pelaajia taistelemasta keskenään, jotta kaikki saavat katsoa pätkän rauhassa.

Live-tapahtumia on yleensä yhdistänyt Fortniten käynnissä olevan kauden lähestyvä loppu.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa