Forza Horizon 2:n eri versiot ovat myös "eri pelejä" / Uutiset / pelaaja.fi

Forza Horizon 2:n eri versiot ovat myös "eri pelejä"

24.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Microsoftin autopeliuutuus Forza Horizon 2 tulee mitä ilmeisemmin olemaan varsin erilainen peli sekä Xbox Onella että Xbox 360:llä. Asiasta on raportoinut viihdesivusto Digital Spy haastateltuaan Playground Gamesilla luovana johtajana toimivaa Ralph Fultonia.

– Sen sijaan, että niitä ajateltaisiin samoina peleinä eri alustoilla, ovat ne eri pelejä, jotka ovat ottaneet vaikutteita samoista ideoista, Fulton summasi sivustolle.

Fultonin mukaan Xbox Onen ja Xbox 360:n tehoerojen myötä ainakin sekä Forza Horizon 2:een jo aiemmin luvattu tuore sääjärjestelmä että myös Drivatar-tekoäly loistavat poissaolollaan vanhalla sukupolvella. Juuri muuten yksityiskohdat versioiden eroista ovatkin vielä hyvinkin vähissä.

Forza Horizon 2 on odotettavissa kauppoihin Euroopassa syys-lokakuun vaihteessa. Pelin Xbox One -version on laittanut kasaan juurikin Playground Games, joka kehitti myös alkuperäisen Forza Horizonin, kun taas Xbox 360 -versiosta on vastannut Sonic & All-Stars Racingin Transformedin aikoinaan väsännyt Sumo Digital.

Parhaillaan Sumo Digital työstää myös LittleBigPlanet 3:a Sonylle.

Lähde: Digital Spy

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Eli vähän niinkuin Pokemon Black & White?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Eli vähän niinkuin Pokemon Black & White?

Ei sinne päinkään. Black ja White ovat ominaisuuksiltaan tasa-arvoisia, ovathan ne samalla alustalla. Ne on myös rakennettu toimimaan yhdessä, mikä tuskin tapahtuu Forzan kohdalla.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus

Pelin [b]Xbox One[/b] -version on laittanut kasaan juurikin Playground Games, joka kehitti myös alkuperäisen Forza Horizonin, kun taas[b] Xbox One[/b] -versiosta on vastannut Sonic & All-Stars Racingin Transformedin aikoinaan väsännyt Sumo Digital.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Onko muuten toimitus huomannut että sivutyyli vetää välillä hieman oudoksi: http://i.imgur.com/HmTHtih.png

Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Eli vähän niinkuin Pokemon Black & White?

Jos kumpikin peli olisi täysin identtinen eri autoilla olisi vastaus kyllä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Riepu

Lainaus käyttäjältä kurrinen123Eli vähän niinkuin Pokemon Black & White?Ei sinne päinkään. Black ja White ovat ominaisuuksiltaan tasa-arvoisia, ovathan ne samalla alustalla. Ne on myös rakennettu toimimaan yhdessä, mikä tuskin tapahtuu Forzan kohdalla.

Okei, kiitos tarkennuksesta.
En vain ymmärrä, että miksi jotkut ostavat molemmat Pokemon pelit, jos niissä ei ole paljoa eroja. Kai sitten ne pokemonit...

Käyttäjän Hifisti kuva
Hifisti

Ehkäpä ihan hyvä vain näinpäin koska jos samat devit tekisvät molemmat, niin todennäköisemmin mentäisiin ex genin ehdoilla. Tästä saattaa siis jopa kehkeytyä ihan next gen tavaraa!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ylivoimaisesti kiinnostavin ja ehkä tällä hetkellä ainut peli jonka takia voisi Onen hankkia. Wii U nyt kuitenkin ensin, heti kun löytyy oikea bundle oikeaan hintaan.

Nostoja