Forza Horizon 3 myynyt jo yli 2,5 miljoonaa kappaletta / Uutiset / pelaaja.fi

Forza Horizon 3 myynyt jo yli 2,5 miljoonaa kappaletta

14.02.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
8

Turn 10 Studiosin Forza-sarja on käynyt maailmalla kaupaksi ja studion viimeisintä osaa, Forza Horizon 3:a, on myyty maailmalla jo yli 2,5 miljoonaa kappaletta.

Tuoreimman osan myyntien johdolla pelisarjan myynnit ovat ylittäneet samalla miljardin dollarin rajan pelisarjan 12-vuotisen historian aikana.

- Forza on yhdistänyt alusta lähtien ilmiömäiset grafiikat, ajopelien johtavan simulaatiomoottorin sekä painotuksen hauskuuteen ja käyttömukavuuteen. Forza-sarjallaan Turn 10 Studios on luonut maailman suurimman ajoyhteisön. Emme voisi olla enempää ylpeämpiä heidän menestyksestään, Phil Spencer sanailee tiedotteessa.

Alkuperäinen Forza Motorsport käynnisti moottorinsa toukokuussa 2005. Pelisarjan avoimeen maailmaan vienyt Forza Horizon seurasi perässä vuonna 2012.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Ja tulee pian listaan yksi ostaja lisää, minä XD. Ei muuten ole mikään ihme että on myynyt paljon, peli on oikeasti helve...hyvä. Peli mekaniikka toimii hyvin, vähän bugeja, kaunis ja on ajateltu myös niitä aloittelevia kuskeja myös eikä vain meitä "konkareita". Peliä on siis helppo lähestyä ja helppo pelata.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei ole ihme ja itsekin tuli tämä napattua kun Gigantti sitä viikonloppuna tyrkytti 20 eurolla. Aiempikin osa kesken mutta ei tuota voinut jättää kauppaankaan tuolla hintaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onhan se hyvä peli, vaikka onkin ihan karmea rattituki verrattuna kunnon autopeleihin, tai siis se force feedback on hanurista tässä. Rullaa kyllä kivasti, 4K 60 high-ultrilla tämmösellä huonommallakin koneella. Tämä on se Need For Speed miehen nykypäivän peli. Tai siis tätä sen Need For Speed -pelin pitäisi olla nykyään. En mä vielä Gran Turismoista, Assetto Corsasta ja muista simuista luopuis.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

itse en nykyään osta mitään auto pelejä ,mutta on niitä ihan kiva pelata kaverin kanssa.

Käyttäjän tetteri kuva
tetteri

Päätin tämän jättää kokonaan ostamatta siinä vaiheessa, kun tuhansittain pelaajia oli bannittu aiheetta (eivät olleet huijanneet). Enkä tule ostamaan koskaan.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

PC-versionkin hintaa saisi joskus pudottaa.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Mikäs siinä, ovat kyllä menetyksensä ansainneet. Laatupelejä vuosi toisensa jälkeen. Ehkä ainoa asia mistä todella löytää valittamisen aihetta on, että niitä ratoja voisi olla pääsarjan peleissä enemmänkin.

Käyttäjän tetteri kuva
tetteri

Tjaa, aika surkea peli tämä Horizon 3 ajopeliksi on...

Nostoja