Forza Horizon 4: Fortune Island paljasti itsensä avoimen maailman suhareille / Uutiset / pelaaja.fi

Forza Horizon 4: Fortune Island paljasti itsensä avoimen maailman suhareille

11.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Forza Horizon 4:n ensimmäinen isompi lisäosa on paljastunut. Vielä ennen vuoden vaihtumista uutta avoimen maailman ajelua saapuu tarjoamaan Fortune Island, jonka Microsoft julkaisee Xbox Onelle ja Windows 10 -koneille 13. joulukuuta.

Pelin pääsuunnittelija Ben Thaker-Fell on jo ennakkoon hehkuttanut Fortune Islandia tähän asti isoimmaksi lisäriksi, jonka Playgrounds Games on tehnyt. Sillä Horizon laajenee Britannian pohjoisiin saariin, joissa haastetta tarjoavat kovat ukkosmyrskyt ja pääpeliä vuoristoisemmat maisemat.

Fortune Island on yksi kahdesta Horizon 4 -laajennuksesta, jotka kuuluvat osaksi pelin noin 35 euron kausikorttia. Saataville se toki ilmestyy yksikseenkin.

Muutamia uusia laajennuksesta erillisiä autoja hivauttautuu lähiaikoina myös peliin. Kaikkien kätösiin marraskuun aikana saadaan 1965 Ford Hoonicorn Mustang V2 ja 2017 Ford Fiesta RS, joita seuraa joulukuussa 2016 Ford GymkhanaTEN Focus RS RX.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Heh, itse sain juuri vaihdettua kakkosesta kolmoseen. Ei jaksanut enää jauhaa samoja ratoja eri autoilla kun noita kisoja vain riittää ja riittää. Kolmonen mukavan piristävä kun on uudet maisemat ja radat mitä ajella. Siihen sitten lisärit joskus ja sitten voi katsella nelosta.

Olipas muuten taas myötähäpeää aiheuttava juonto tuossa pidemmän videon keskellä... Siellä se on hätää kärsimässä kun ajelee huimaa 50 km/h nopeutta. Tai jos vaikka olikin maileja niin ei silti vaikuttanut mitenkään nopealta menolta.

Nostoja