Forza Horizon -kehittäjä kasvaa entisestään – uusi avoimen maailman peli suunnitteilla

Brittikehittäjä Playground Games jatkanee vielä tulevaisuudessakin Forza-sarjan parissa. Parhaillaan se rakentaa kuitenkin myös kokonaan toista studiota toisenlaisia pelejä varten.

7.2.2017 17:16

Forza Horizon -sarjaa Microsoftille kehittänyt brittikehittäjä Playground Games on laajentamassa toimintaansa. Itsenäinen yhtiö on avaamassa parhaillaan uutta studiota englantilaiskaupunki Leamington Spahan, jossa sen nykyinenkin toimipiste parhaillaan sijaitsee.

Uuden studion voimin Playground Gamesin on määrä kehittää jälleen yhtä avoimen maailman peliä, joskin tällä kertaa sellaista, joka ei keskity kilpa-ajoon. Mitä ilmeisemmin päästudio on jatkamassa Forza-sarjan parissa.

– Liiketoimintamme Forzan parissa viimeisen 6-7 vuoden aikana on mennyt mahtavasti. Sarja pysyy toimintamme kulmakivenä emmekä ole jouksemassa kilpa-ajamista karkuun. Olemme edelleen intohimoisia tekemään uusia kilpa-ajopelejä ja luomaan pelaajillemme uusia kokemuksia, Playgroundin luova johtaja Ralph Fulton selittää pelisivusto GamesIndustryn haastattelussa.

Playground Games perustettiin vuonna 2010 ja se koostuu muun muassa entisistä Codemasters-, Criterio-n, Reflections- ja Bizarre Creations -kehittäjistä. Tähän mennessä se on tuonut maailmaan vain Forza Horizon -sarjan -pelejä. Tarkoituksena uudella studiolla olisikin olla täysin oma johtohenkilöstönsäkin.

Lähde: GamesIndustry

Lisää luettavaa