Forza Horizon -tekijöiltä tulossa avoimen maailman roolipeli – mukana kovan luokan veteraaneja

Playground Gamesin uusi peliprojekti on paljastunut avoimen maailman roolipeliksi, johon on kiinnitetty kovan luokan peliveteraaneja.

24.11.2017 11:25

Forza Horizon -pelisarjan takana olevan Playground Gamesin uusi projekti on paljastunut avoimen maailman roolipeliksi, jota työstää nimekkäät pelialan veteraanit.

Studio laajensi toimintaansa alkuvuodesta uudella toimistolla, johon on palkattu tuoreimpien tietojen mukaan Sean Eyestone, Will Kennedy ja Juan Fernandez di Simon.

Eyestone työskenteli aiemmin kymmenen vuoden ajan Kojima Productionsissa, Kennedy vastasi Grand Theft Auto V:n kenttäsuunnittelusta pääsuunnittelijana ja di Simon hoiti Hellblade: Senua’s Sacrificen taistelumekaniikkaa Ninja Theorylla. Sean Eyestone vastaa uuden projektin vetovastuusta.

Mysteeriprojektista tiedettiin aiemmin sen olevan avoimen maailman peli, mutta nyt pelistä on paljastunut myös sen genre. Roolipelin lisäksi projektista ei kuitenkaan tiedetä vielä enempää.

Playground Games ilmoitti aiemmin tämän vuoden helmikuussa laajentavansa toimintaa kotikaupungissaan Leamington Spassa uuden studion voimin.

Yhtiö jatkaa normaalisti Forza-sarjan parissa päästudion voimin, kun taas uusi kokoonpano keskittyy yllä olevaan projektiin. Uuden studion pääluku on yli 200 työntekijää.

Lähde: Games Industry

Ohessa Playground Gamesin toistaiseksi uusimman pelin, Forza Horizon 3:n, traileri.

Lisää luettavaa