Forza Horizonissa riittää autoja / Uutiset / pelaaja.fi

Forza Horizonissa riittää autoja

22.06.2012 // Kirjoittanut: Paavo Niskala
6

Pelaajat voivat jo alkaa raivata tilaa autotalliinsa Forza Horizonia varten. Pelissä on nimittäin mukana 200 autoa, Top Gearin verkkosivuilla paljastetaan.

Pelisarja on toki Gran Turismon tavoin tunnettu hillittömistä automääristään. Forza Horizonissa suuntaus on kuitenkin hieman eri, sillä pelaajille viskotaan pisteitä tyylikkään vaarallisesti ajamisesta, kuten tienposkessa pönöttävien aitojen kaatamisesta ja sivuluisuista.

Horizonin ajomusiikista vastaa kolme radiokanavaa, joilla tarjotaan rockia, indietä ja elektronista musiikkia. Luvassa pitäisi olla paljon dubstepiä. Pelaajat voivat toki myös päräyttää omat musiikkiraitansa kehiin konsolin kiintolevyltä.

Forza Horizon ilmestyy Xbox 360:lle lokakuussa.

Lähde: Top Gear

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän sasukeluffy kuva
sasukeluffy

Jee, dubsteppiä!
Vaikuttaa enemmän NfS wannabeelle kuin Forzalle...

Käyttäjän Psychohenkka kuva
Psychohenkka
Lainaus käyttäjältä sasukeluffy

Jee, dubsteppiä!
Vaikuttaa enemmän NfS wannabeelle kuin Forzalle...

Paitsi et Forza onnistuu siinä paremmin..

Käyttäjän Krademuzy kuva
Krademuzy

Forza on kuollut. Forzan kansissa oleva NFS tulossa...ikävää kun hyvä pelisarja kustaan näin.

Käyttäjän SuperSanttu kuva
SuperSanttu
Lainaus käyttäjältä Krademuzy

Forza on kuollut. Forzan kansissa oleva NFS tulossa...ikävää kun hyvä pelisarja kustaan näin.

Ihan nyt oikeasti :DD Tällasta sontaa näin muistaakseni myös Xbox Suomen facebook-sivuilla. Tää ei tarkota todellakaan että Forzan tulevaisuus olisi tän näköinen (vaikka mulle kyllä kelpais niin kauan kun se Forzan realistisuus pidetään mukana). Turn 10 työstää tälläkin hetkellä täysillä Forza Motorsport 5:ttä, joka tulee ehkä olemaan seuraavan Xboxin julkaisupeli. Tätä työstää Playground games sen takia että T10 itse voi keskittyä niihin "oikeisiin" Forza-peleihin.

Ite hankin varmasti koska A) Fysiikkamoottori on hiukan muunneltu versio FM4:n vastaavasta (eli loistava), B) Test Drive Unlimited 2 oli sontaa, tää tulee olemaan seuraaja jonka ensimmäinen TDU ansaitsee ja C) Pelissä on niin paljon uutta verrattuna tavallisiin Forziin. Totta helvetissä muakin ärsyttää nää dubsteppisonnat sun muut, mutta radiotahan ei pelissä tarvitse kuunnella ja toivon ainaki että nämä pisteet kaikesta turhasta riehumisesta saa piiloon että saa keskittyä kruisailuun (joka muutes on mahdotonta suurimmassa osassa avoimen maailman ajopeleistä, lähinnä siksi että suurin osa avoimen maailman peleistä on nykyään jotain need for speedejä joissa realistisuudesta ei oo kuultukkaan)

Käyttäjän sasukeluffy kuva
sasukeluffy

Jos kerran pisteitä annetaan vaarallisesti ajamisesta ja sivuluisuista, niin tuskin tää ihan perus forsa on. En edes ymmärrä miksi pitää tehdä väliosa joka voi pilata sarjan maineen.. Ois ollu suoraan joku oma sarjansa eikä Forza...
Toki tämä ostoon menee, ja toivon että avoimessa maailmassa kruisailu on onnistuttu tekemään hyvin ja peli ansaitsee Forza nimen.

Käyttäjän ntr1 kuva
ntr1
Lainaus käyttäjältä sasukeluffy

Jee, dubsteppiä!
Vaikuttaa enemmän NfS wannabeelle kuin Forzalle...

Ei, vaan TDU:lle.

En usko, että pahasti voidaan mennä metsään, jos kyseessa on fiilistelypeli autofaneille. Tämä tuleekin luultavasti olemaan sellainen, joka parhaiten sopii todellisille autofaneille, kuten TDUt. Pääpaino saisi olla ja tulee luultavasti olemaan vapaan maailman tutkimisessa ja siella kruisailemisesta.

Ja eiko se ole hyva, etta kaikille jotain ? Forza 4 on edelleen kuumaa rautaa, joten ei luulisi harmittavan jos tulee uus Forza, joka ei ole makuun.

Nostoja