Forza Motorsport 4:ää mainostetaan tyylikkäästi - Katso! / Uutiset / pelaaja.fi

Forza Motorsport 4:ää mainostetaan tyylikkäästi - Katso!

6.10.2011 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
7
Forza Motorsport 4

Forza Motorsport 4 lähestyy. Pelistä julkaistiin eilen demo Xbox Liven kultajäsenille. Nyt Forza 4:stä julkaistiin tyylikäs mainosvideo. Videolla pelikuvan sijaan keskitytään aitoon maailmaan, jossa kaahaustilaa on huomattavasti virtuaalimaailmaa vähemmän. Forza Motorsport 4 julkaistaan Xbox 360:lle lokakuun 15. päivänä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän enskabar kuva
enskabar

Todella tyylikäs mainos!

Käyttäjän Nakkilokki kuva
Nakkilokki

''Endangered species, you and I'' Puhukoon vaan omasta puolestaan, itselläni ei muutenkaan ole asiaa superautoihin. Tuo endangered species lienee rikkaat ihmiset.

Käyttäjän SuperSanttu kuva
SuperSanttu
Lainaus käyttäjältä Nakkilokki

''Endangered species, you and I'' Puhukoon vaan omasta puolestaan, itselläni ei muutenkaan ole asiaa superautoihin. Tuo endangered species lienee rikkaat ihmiset.

Minusta tuntuu että tällä viitattiin ennemminkin ihmisiin, jotka pitävät yleisesti autoista ja vauhdista, kyllä minäkin pidän nopeista ja hienoista autoista vaikkei itselläni ole vielä edes ajokorttia ;)

Käyttäjän OsmoS kuva
OsmoS

Melkein tuli tippa linssiin. Todella tyylikkäästi toteutettu mainos ja noita Clarksonin höpinöitä on aina mukava kuunnella. Tipahtaisi nyt vaan peli postiluukusta jo sisään. Demon perusteella voin ainakin sanoa, että ajotuntuma oli jo normaalilla ohjaimellakin todella onnistunut ja nautinnollinen. Hallitut sladitukset mutkissa tuntuivat todella hyviltä ja auto pysyi pikkutarkasti näpeissä. GT5:sta tuskin tarvitsee enään käynnistää.

Käyttäjän Vilitsu kuva
Vilitsu

Iso plussa Top Gearin Jeremy Clarksonista. Demon perusteella on tulossa tyylikkään näköinen peli. Ajaminen mukavaa ja tuttua Forza 3.

Käyttäjän santeri kuva
santeri

hienot nämä uudet sivut! :D

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Toimivaa mainostusta.