Forza Motorsport 6:n elämä kääntyy loppusuoralle isoin alennuksin – pelin myynti lakkaa kuukauden päästä / Uutiset / pelaaja.fi

Forza Motorsport 6:n elämä kääntyy loppusuoralle isoin alennuksin – pelin myynti lakkaa kuukauden päästä

15.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Forza Motorsport 6, forza motorsport, Microsoft, Games with Gold, Turn 10 Studios, ajopeli, myynti, DLC

Forza Motorsport 6 vetelee viimeisiään Xboxin kauppapaikalla. Huomenna perjantaina peli liittyy virallisesti osaksi elokuun Games with Gold -tarjontaa eli Xbox Liven kultajäsenet voivat ladata sen veloituksetta. Tarjous kestää aina syyskuun 15. päivään asti, minkä jälkeen pelin ja sen lisäsisällön myynnin on kerrottu päättyvän kokonaan.

Microsoft ja kehittäjä Turn 10 eivät ole kertoneet syytä poistumiselle, mutta tuttuun malliin kyse lienee lisenssisopimuksien päättymisestä. Myös aiempia Forza-sarjan pelejä on vedetty vuosien varrella digimyynnistä. Motorsport 6 täyttää sopivasti neljä vuotta juurikin poistumishetkellään.

Todennäköisesti pc:n ilmainen Forza Motorsport 6: Apex -versio katoaa virallisesta jakelusta samalla.

Vielä syyskuun jälkeenkin peli ja sen lisäsisältö pysyvät kyllä ladattavissa, mikäli ne on lisännyt aiemmin digitaalisiin kokoelmiinsa. Poistumistarjouksena Forza Motorsport 6:n kaikkea lisäsisältöä myydäänkin parhaillaan 95 prosentin alennuksella eli viiden euron yhteishintaan.

Lähde: Forza Motorsport (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

on jo saatavilla gold jäsenille.