Forza Motorsport 6 julkistettiin – autoyhteistyötä luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

Forza Motorsport 6 julkistettiin – autoyhteistyötä luvassa

13.01.2015 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
7

Ford esitteli Detroitissa uuden Ford GT -autonsa. Pelaajakansalle paljastustilaisuus oli siinä mielessä kiinnostava, että samalla paljastettiin myös Forza Motorsport 6:n olevan jo tekeillä Microsoftin toimesta.

Tapahtumassa myös kerrottiin, että Ford GT tulee olemaan Forza Motorsport 6:n kansikuva-auto. Fordin ja Microsoftin yhteistyö ei tähän lopu, sillä tulevat Ford-mallit eli F-150 Raptor sekä Shelby GT350 Mustang tulevat esiintymään pelissä ennen kuin niitä saa autokaupoista oikeassa elämässä.

Tapahtuman myötä paljastettiin myös Forza Motorsport 6:n uusi julkistusvideo. Sen näet alta. Ensimmäisen kerran uutta Xbox Onelle julkaistavaa Forzaa pääsee kokeilemaan E3 2015 -messuilla kesäkuussa.

Lähde: Joystiq.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Eka kertaa mainostin XBoxia jakamalla Facebookiin.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

PC versio myös ulos, kiitos :p

Käyttäjän SamTheFurious82 kuva
SamTheFurious82

2 vuoden sykli pätee siis yhä, ihan hyvä asia mutta kunhan lakkaavat myymästä DLC:tä joka jo edellisosassa oli mukana alun alkaenkin, ja ne yöajot mukaan kiiiiitos.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Noniin Microsoft todisteita siitä pc-pelaamisen tukemisesta ja pc-versio day one. Olis rahaa tarjolla jos näin teette.

Käyttäjän Optimus Prime kuva
Optimus Prime
Lainaus käyttäjältä SamTheFurious82

2 vuoden sykli pätee siis yhä, ihan hyvä asia mutta kunhan lakkaavat myymästä DLC:tä joka jo edellisosassa oli mukana alun alkaenkin, ja [b]ne yöajot mukaan kiiiiitos[/b].

Yksikään lukuisista kavereistani joiden kanssa olen ajanut Livessä Forzaa, ei ole kaivannut yöajoja eikä juuri sadettakaan koska "se pilaa huvin". Yksinpelissä taas on kyse siitä täydellisen kierroksen ajamisesta ihanteellisissa olosuhteissa. Lähinnä on toivottu pilvistä säätä vaihtoehdoksi koska joillakin radoilla aurinko häikäisee joissakin kohdissa ikävästi. Todennäköisesti vaihtelevat sääolosuhteet ovat kuitenkin mukana koska niitä testattiin onnistuneesti jo Forza Horizon 2:ssa.

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Forza 5 oli melkoinen pettymys täydellisyyttä hipovan Forza 4:n jälkeen. Ajotuntuma oli muutettu tunnottomaksi ja yli puolet vähemmän autoja.

Toki odottelen mitä saavat aikaiseksi, mutta pienellä varauksella. Julkaisutahtia voisi kyllä hidastaa. En itse ainakaan kaipaa joka vuodeksi uutta Forzaa.

Niin ja uusi Ford GT on luumu

Käyttäjän Hellsinki kuva
Hellsinki

Se on kuulkaas semmoinen juttu.... Että meikäläinen jättää tuoreena Xbonen omistajana Forza femman välistä ja hyppää suoraan Forza kutoseen oli itsellekin erittäin mieluinen tuo Forza 4 sitä pelasin paljon, Forza Horizon maistui kanssa joten luonnollisesti ostin Horizon 2 pelin heti konsolin kylkeen. Ja pelitunteja on kertynyt jo sangen riittävästi.