Forza Motorsport 6:n uusimmat menopelit hämmentävät monipuolisuudellaan / Uutiset / pelaaja.fi

Forza Motorsport 6:n uusimmat menopelit hämmentävät monipuolisuudellaan

13.07.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
4
Forza Motorsport 6: Turn 10 Select Car Pack

Turn 10 -studio on loikannut tuoreimmalla Forza Motorsport 6:n lisäpaketilla täysin uusille urille. Monipuoliseen valikoimaan on mahdutettu kooltaan molempien ääripäiden menopelit.

Laajennus sisältää ikoniset katuautot BMW:ltä ja McLarenilta, mutta myös astetta erikoisemman tuttavuuden Fiatilta. Kilpa-autovalikoimaa kasvatetaan menopeleillä niin Fordilta, Chevroletilta kuin Jaguariltakin. Repertuaarin hämmentävin lisäys lienee Mercedes-Benzin Tankpool24 Racing -rekka-auto.

Turn 10 Select Car Pack sisältää seuraavat menopelit: 1957 BMW Isetta 300 Export, 1969 Ford Brawner Hawk III, 1980 Fiat 124 Sport Spider, 2014 Jaguar #14 Emil Frey GT3 Jaguar XK, 2014 Chevrolet #4 ROAL Motorsport RML Cruze TC1 WTCC, 2015 Mercedes-Benz #24 Tankpool24 Racing Truck, 2015 McLaren 570S Coupé.

Turn 10 Select Car Pack julkaistiin Xbox Onelle tiistaina. Seitsemän euron hintaisen paketin menopelit voi ostaa halutessaan myös erikseen.

Pelaaja-lehden Forza Motorsport 6 -arvostelun voi lukea täältä.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ostaisin varmaan XOnen ihan vain Forza-pelien takia jos XOnessa toimisi samat ratit kuin pleikkareissa ja pc:ssä. Ihan kohtalaisen tyhmää, että ei toimi, paitsi jotkut Fanatecin ylihintaiaet ratit joista niistäkin lähti virallinen pleikkarituki.

Käyttäjän rap kuva
rap

Itellä oli yks syy hankkia XOne juurikin Forza pelisarja. Mielenkiintoisia autoja tossa paketissa. Mutta tuo on kyllä totta, että minkä takia ei voi olla yks ratti, joka kävis sekä pleikkaan että boksille että pc:lle? Nykyään kaikki oikein tekemällä tehdään vaikeiks...

Käyttäjän rollorokka kuva
rollorokka

Uusien ratojen lisäksi toisena toivelistallani autopelien lisäsisällöksi on mahdollisimman monipuolinen autovalikoima. Ja sitä FM6 todella tarjoaa! Toi Racing Truck oli hillitön yllätys!
snaketukselle: Forzia on mukava pelata myös padilla, kannattaa kokeilla.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä snaketus

Ostaisin varmaan XOnen ihan vain Forza-pelien takia jos XOnessa toimisi samat ratit kuin pleikkareissa ja pc:ssä. Ihan kohtalaisen tyhmää, että ei toimi, paitsi jotkut Fanatecin ylihintaiaet ratit joista niistäkin lähti virallinen pleikkarituki.

Kannattaa tutustua Cronusmaxiin ja vastaaviin jos oikeasti haluaa pelata samoilla välineillä kaikilla alustoilla. 50e ei ole paha sijoitus silloin.

Nostoja