Friday the 13th: The Game vaipuu puoliuneen – dedikoidut palvelimet saavat lähteä

Pelaaminen pysyy yhä mahdollisena vertaisverkossa.

4.11.2020 01:53

Kauhumoninpeli Friday the 13th: The Game vetäytyy viettämään rauhaisampaa eläke-elämää. Julkaisija Gun Media on tiedottanut, että peli vastaanottaa marraskuussa tuoreen päivityksen, joka hajanaisten viimeisten viilausten ohella poistaa siitä käytöstä dedikoidut palvelimet.

Friday the 13th: The Game pysyy jatkossakin toki pelattavissa vertaisverkon voimin tukien näin ollen niin Quick Play -ominaisuutta kuin yksityisiä pelejä. Pelaajien edistymistä seuraava tietokanta pidetään sekin ylhäällä, joten pelaajien saavutukset eivät pyyhkiydy savuna ilmaan.

Koronapandemian alussa peliin asetetut tuplakokemuksen kaltaiset bonukset jäävät pelissä nekin päälle. Peli pysyy vastaisuudessakin myös saatavilla.

– Tiimimme Gunilla haluaa kiittää jokaista pelaajaa ja fania, jotka auttoivat muovaamaan Friday the 13th: The Gamen sellaiseksi kuin se nyt on. Tiedämme, että tämän uutisen kuuleminen on ollut vaikeaa, vaikkakin väistämätöntä. Arvostamme jokaista teista, Gun Median suunnalta todetaan.

Friday the 13th: The Game sai julkaisunsa alkujaan keväällä 2017. Sen keskeisenä kehittäjänä toimi IllFonic, joka päätyi sittemmin luomaan Predator: Hunting Grounds -verkkoräiskinnän Sonylle.

Lähde: Friday the 13th: The Game (foorumi)

Lisää luettavaa