Friday the 13th: The Game vaipuu puoliuneen – dedikoidut palvelimet saavat lähteä / Uutiset / pelaaja.fi

Friday the 13th: The Game vaipuu puoliuneen – dedikoidut palvelimet saavat lähteä

3.11.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Friday the 13th: The Game, Friday the 13th, IllFonic, Gun Media, kauhu

Kauhumoninpeli Friday the 13th: The Game vetäytyy viettämään rauhaisampaa eläke-elämää. Julkaisija Gun Media on tiedottanut, että peli vastaanottaa marraskuussa tuoreen päivityksen, joka hajanaisten viimeisten viilausten ohella poistaa siitä käytöstä dedikoidut palvelimet.

Friday the 13th: The Game pysyy jatkossakin toki pelattavissa vertaisverkon voimin tukien näin ollen niin Quick Play -ominaisuutta kuin yksityisiä pelejä. Pelaajien edistymistä seuraava tietokanta pidetään sekin ylhäällä, joten pelaajien saavutukset eivät pyyhkiydy savuna ilmaan.

Koronapandemian alussa peliin asetetut tuplakokemuksen kaltaiset bonukset jäävät pelissä nekin päälle. Peli pysyy vastaisuudessakin myös saatavilla.

– Tiimimme Gunilla haluaa kiittää jokaista pelaajaa ja fania, jotka auttoivat muovaamaan Friday the 13th: The Gamen sellaiseksi kuin se nyt on. Tiedämme, että tämän uutisen kuuleminen on ollut vaikeaa, vaikkakin väistämätöntä. Arvostamme jokaista teista, Gun Median suunnalta todetaan.

Friday the 13th: The Game sai julkaisunsa alkujaan keväällä 2017. Sen keskeisenä kehittäjänä toimi IllFonic, joka päätyi sittemmin luomaan Predator: Hunting Grounds -verkkoräiskinnän Sonylle.

Lähde: Friday the 13th: The Game (foorumi)

1 viesti / 0 new
Friday The 13th: The Game

Friday The 13th: The Game

tompsu89Tiistai, kesäkuu 27, 2017 - 16:26

Tästä pelistä en löytänyt vielä aihetta joten laitetaas tämä pystyyn.

Friday The 13th: The Game perustuu samanimiseen kauhuelokuva sarjaan. Peli on julkaistu mm PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Peli on pääosin multiplayer jossa samassa pelissä voi olla kahdeksan pelaajaa, joista seitsämän yrittää selviytyä ja yksi yrittää tappaa heidät Jasonin roolissa. Kun kuulin tästä pelistä niin ajatus pelkkä kaverin tappamisesta kiinnosti :D

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.