Friday the 13th on huhtikuussa myös murhaava pulmapeli / Uutiset / pelaaja.fi

Friday the 13th on huhtikuussa myös murhaava pulmapeli

28.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Huhtikuussa siintävä perjantai 13. päivä on tuomassa mukanaan uuden Friday the 13th -aiheisen pelin. Friday the 13th: Killer Puzzle on Steamiin, Androidille ja iOS:lle ilmestyvä pulmanimike, jota on jo näin ennakkoon voinut testailla mobiililaitteilla Pohjois-Amerikassa.

Pelin on tehnyt Blue Wizard Digital, joka teemaan sopien loi aikoinaan myös pulmapeli Slayaway CampinFriday the 13th: Killer Puzzle perustuukin vastaavaan ideaan, sillä siinä ohjataan Jasonia läpi erilaisten ruutupohjaisten pulmakenttien liu'uttaen tätä mahdollisimman tehokkaasti ohi erilaisten esteiden ja kohti monia enemmän tai vähemmän viattomia murhakohteita.

Ainakin Amerikan iOS-ennakkojulkaisun yhteydessä Friday the 13th: Killer Puzzle on vapaaehtoisilla mikromaksuilla varustettu ilmaispeli. Nähtäväksi jää, miten peli hinnoitellaan virallisen julkaisun aikana varsinkin Steamissa.

Lähde: Blue Wizard Digital

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Ihan on tosiaan kuin Slayaway Camp. Sopii mobiili pelaamiseen kuin nakutettu.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Miljoona kertaa ja miljoona vuotta sitten ensi kertaa nähty peli uusilla kuorilla? Mutta mikä ettei, olihan Angry Birdskin vain hiottu versio vanhasta jutusta.