Friday the 13th -pelin tulevaisuus törmäsi oikeuskiistan kokoiseen seinään / Uutiset / pelaaja.fi

Friday the 13th -pelin tulevaisuus törmäsi oikeuskiistan kokoiseen seinään

16.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Perjantai 13. -elokuviin pohjautuva kauhuverkkopeli Friday the 13th: The Game on estynyt saamasta uutta sisältöä ainakin toistaiseksi. Syynä on aina vuodesta 2016 asti leffasarjan ympärillä pyörinyt oikeuskiista, jonka vaikutusten on kerrottu yltäneen nyt myös viralliseen peliin asti.

– Oikeusjutun alustavaa päätöstä odoteltiin lokakuulle 2017, mutta sitä ei ole tapahtunut. Oikeuskäsittely on yhä menossa, mutta lopulliseen päätökseen pääseminen voi viedä aikaa. Ennen kuin kiista selviää, ei uutta sisältöä tulla julkaisemaan, peliä hallinnoiva Gun Media on kertonut.

Perjantai 13. -sarjaa koskevan lakiskiistan keskiössä on ollut alkuperäisen elokuvan käsikirjoittajana toiminut Victor Miller, joka on havitellut itselleen takaisin sarjan oikeuksia. Oikeuskiista on estänyt myös uusien sarjan elokuvien syntymistä.

Tarkoituksena Friday the 13th: The Gamen oli saada vielä muun muassa uusia karttoja ja hahmoja, mutta nyt suunnitelmat on täydytty jäädyttää. Täysin passiiviseksi Gun Median ei ole kuitenkaan ryhtymässä. Se lupaa edelleen tukea peliä esimerkiksi bugikorjauksin ja tuoda luvatut dedikoidut palvelimet pelin konsoliversioihin.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Uutisen kuva on käsittääkseni Dead By Daylight -pelistä tai ainakin hahmot ovat. Jostain keskelle on vaan eksynyt Perjantai 13 -logo.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus MastaKillah

Uutisen kuva on käsittääkseni [url="http://badcoyotefunky.com/pax-east-2016-dead-by-daylight-oh-the-horror/"]Dead By Daylight[/url] -pelistä tai ainakin hahmot ovat. Jostain keskelle on vaan eksynyt Perjantai 13 -logo.

Mietinkin, että jotenkin tuossa ei joku täsmännyt. Vaihdetaas.

Käyttäjän Janne Pyykkönen kuva
Janne Pyykkönen

Mitä ilmeisimmin suuri osa pelaajista siirtyy F13:sta DBD:hen joten sinänsä osuvaa.

Nostoja