Perjantai 13. -elokuviin pohjautuva kauhuverkkopeli Friday the 13th: The Game on estynyt saamasta uutta sisältöä ainakin toistaiseksi. Syynä on aina vuodesta 2016 asti leffasarjan ympärillä pyörinyt oikeuskiista, jonka vaikutusten on kerrottu yltäneen nyt myös viralliseen peliin asti.

– Oikeusjutun alustavaa päätöstä odoteltiin lokakuulle 2017, mutta sitä ei ole tapahtunut. Oikeuskäsittely on yhä menossa, mutta lopulliseen päätökseen pääseminen voi viedä aikaa. Ennen kuin kiista selviää, ei uutta sisältöä tulla julkaisemaan, peliä hallinnoiva Gun Media on kertonut.

Perjantai 13. -sarjaa koskevan lakiskiistan keskiössä on ollut alkuperäisen elokuvan käsikirjoittajana toiminut Victor Miller, joka on havitellut itselleen takaisin sarjan oikeuksia. Oikeuskiista on estänyt myös uusien sarjan elokuvien syntymistä.

Tarkoituksena Friday the 13th: The Gamen oli saada vielä muun muassa uusia karttoja ja hahmoja, mutta nyt suunnitelmat on täydytty jäädyttää. Täysin passiiviseksi Gun Median ei ole kuitenkaan ryhtymässä. Se lupaa edelleen tukea peliä esimerkiksi bugikorjauksin ja tuoda luvatut dedikoidut palvelimet pelin konsoliversioihin.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa