Klassiseen kauhuelokuvasarjaan perustuva Friday the 13th: The Game on myynyt 1,8 miljoonaa kappaletta. Pelin julkaissut Gun Media vahvisti lukeman reilut kaksi kuukautta sen jälkeen, kun peli julkaistiin virallisesti Xbox Onelle, PlayStation 4.lle ja pc:lle.

GamesIndustry-sivuston haastattelussa Gun Median perustaja Wes Keltner onkin vahvistanut, että pienehköllä budjetilla kehitetty Friday the 13th keräsi alkuperäiset kehityskustannuksensa takaisin nopeasti. Pieni budjetti on ollut kuitenkin myös ongelma pelille, sillä sen julkaisua ovat varjostaneet tekniset ongelmat, joita on saatu korjailla pitkin kesää.

– Emme pystyneet panostamaan pienellä budjetillamme suuren mittaluokan laaduntarkkailuun. Teimme pc-betan ja poimimme siitä paljon hyvää dataa. Emme olleet kuitenkaan valmiita pelaajavyöryyn, Keltner toteaa.

Varsinkin juuri teknisten ongelmien takia Friday the 13th -pelin arvostelut eivät ole olleet erityisen ylistäviä. Keltner näkeekin, että menestykseen pelin on ovat auttaneet striimaat ja YouTube-videoiden tekijät.

Kokonaisuudessaan GamesIndustryn haastattelun voi katsastaa läpi tästä.

Pelin päivittelyn ohella Gun Media ja kehittäjä IllFonic valmistautuvat parhaillaan tuomaan Friday the 13th: The Gamen saataville myös fyysisessä paketissa konsoleille. Sellainen alkaa ilmestyä kauppoihin 13. lokakuuta. 

Lisää luettavaa