Frostpunk on kylmä peli, mutta loppuvuoden ilmainen lisäsisältö kyllä lämmittää / Uutiset / pelaaja.fi

Frostpunk on kylmä peli, mutta loppuvuoden ilmainen lisäsisältö kyllä lämmittää

2.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Huhtikuisesta julkaisustaan asti hyvää menestystä nauttineen Frostpunkin lisäsisällöstä tiedetään nyt enemmän. Pelin Steam-sivuilla on julkaistu koko loppuvuotta koskeva kartta peliin kaavailluista lisukkeista, joita kehittäjä 11 bit studios on aikeissa tuoda peliin ilmaiseksi.

Ensimmäisenä ilmaislisänä Frostpunk saa uuden Survivor-tilan, johon luvataan uusia lisähaastetta tuovia muuttujia, jotka saavat pelin tähän mennessä hankalimmankin vaikeustason näyttämään leppoisalta. Heti tämän jälkeen luvassa on lisää kustomointimahdollisuuksia pelin ihmisiä ja automaton-koneita varten.

Tämän vuoden suurimpana lisänä Frostpunkiin sopii odottaa uutta The Buildersiksi kutsuttua tuoretta skenaariota, joka on varustettu omilla tuoreilla haasteillaan ja tarinallaan. Tätä seuraa uusi eräänlaiseksi loputtomaksi hiekkalaatikkotilaksi suunniteltu Endurance-tila ja kuvakaappauksien ottamista monipuolistava Winter Snapshots -päivitys.

Aikeena 11 bit studiosilla ei ole jättää Frostpunkin kehitystä myöskään vielä tähän. Kehittäjien mukaan heillä piisaa ideoita vielä ensi vuodellekin asti, eikä se ole tietenkään unohtamassa pelin viilaamista tai bugien liiskaamista.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.