Frozenbyte tähtää seuraavaksi avaruuteen – suomalaisstudio työstää uutta massiivista scifi-peliä / Uutiset / pelaaja.fi

Frozenbyte tähtää seuraavaksi avaruuteen – suomalaisstudio työstää uutta massiivista scifi-peliä

22.06.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Suomalainen Frozenbyte on julkistanut työstävänsä uutta massiivisen kokoluokan tieteispeliä, joka on tarkoitus julkaista Early Access -versiona jo kuluvan vuoden aikana.

Projektin nimeä ei vielä julkistettu, mutta kyseessä on toimitusjohtaja Lauri Hyvärisen mukaan AAA-luokan ”massiivipelattava, täydellisesti muokattavaan, loputtomaan universumiin sijoittuva scifi-peli” tutki, rakenna ja tuhoa -genren hengessä.

Peli käyttää studion uutta peli- ja renderöintimoottoria, johon on Hyvärisen mukaan lisätty tuki massiiviselle verkkopelaamiselle. Hyvärisen sanailusta ei käy suoraan ilmi, että kyseessä olisi juuri massiivimoninpeli, mutta kaikki vihjeet viittaisivat kuitenkin siihen.

– Koska pelin universumi ja pelaajien kekseliäisyys eivät tunne rajoja, peli tarjoaa perinteisen 10-20 tunnin Frozenbyte-kokemuksen sijaan satoja tai tuhansia tunteja pelattavaa. Tämä mahdollistaa valtavan yleisön saavuttamisen. Tavoittelemmekin miljoonayleisöä jo Early Accessin aikana”, Hyvärinen kertoo projektista.

Frozenbyten uutukaisen on tarkoitus saapua pelattavaksi Early Access -vaiheessa jo vuoden 2018 aikana.

Lähde: Business Finland

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Ei sillä että Trine 1 & 2 olisivat olleet mitään muuta kuin kiitettäviä ja kolmaskin ihan menevä, mutta nyt sitten näiden lineaaristen ylsinpelien jälkeen äärettömän avoin massiivimoninpeli, jolla tavoitteena miljoonaluokan pelaajakanta. Ettei tässä olisi taas No Man's Sky tiedossa.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Oh boy, Frozenbytellä ei osaaminen ja rahat oikein riittäneet 3D Trineenkään. Toivottavasti tämän riskin ottaminen onnistuu, eikä yhtiölle käy köpelösti.

Nostoja