Indiehelmi FTL laajenee ilmaiseksi ja avaruuslentää iPadille

FTL:n pelaajilla voi olla syytä iloon, sillä FTL: Advanced Edition tekee tuloaan. Pian pelin peluu luonnistuu myös sillä tablettiomppuvehkeellä.

12.11.2013 07:21

Viime vuoden indiepeliparhaimmistoa edustanut FTL: Faster Than Light saa lisäsisältöä. Pelin kotisivuilla julkistuksensa sai tänään FTL: Advanced Edition, jollaiseksi kukin pelin nykyinen versio muuttuu ensi vuoden puolella ilmaiseksi.

Uuden sisällön osalta FTL laajenee niin uusien varusteiden, järjestelmien, vihollisten, tapahtumien kuin myös erään tuoreen sektorin muodossa. Advanced Editionissa pelaajat pääsevät näin ollen muun muassa hakkerointi- sekä mielenhallintapuuhiin ja voivat myös muutenkin nauttia kevyesti hiotummasta käyttöliittymästä.

Advanced Editionin rinnalla tullaan lisäksi ensi vuonna näkemään myös FTL:n iPad-versio. Uudella sisällöllä valmiiksi varustettu kokonaisuus eroaa alkuperäisestä lähinnä sillä, että se on muokattu toimimaan paremmin kosketusnäytöillä.

Puhelinversiota FTL:stä ei sen sijaan kannata odottaa, sillä kehittäjät eivät olleet tyytyväisiä pienten ruutujen tarjoamiin pelikokemuksiin. Android- ja Surface-tabletit saattavat sen sijaan saada pelin vielä joskus, mutta tämä ei ole vielä sataprosenttisen varmaa.

Lähde: FTL: Faster Than Light (kotisivu)

Lisää luettavaa