Full Throttle palaa ensi vuonna – tältä klassikkopeli näyttää nyt uusittuna / Uutiset / pelaaja.fi

Full Throttle palaa ensi vuonna – tältä klassikkopeli näyttää nyt uusittuna

3.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

LucasArts-klassikko Full Throttlen alunperin vuosi sitten paljastettu remaster-versio on hahmottumassa hiljalleen valmiiksi tuotteeksi. Double Finella kehitteillä olevasta Full Throttle Remasteredista on julkaistu nyt video, joka näyttää teoksen ensimmäistä kertaa toiminnassa.

Grim Fandangosta ja Day of the Tentaclesta jo aiemmin saatujen remaster-versioiden tapaan myös Full Throttlen uusin versio tarjoaa mahdollisuuden pelata klassikon läpi ehostettujen audiovisuaalisten elementtien sekä kehittäjäkommenttien kera. Vanhoja hyviä aikoja kovasti haikailevat voivat napinpainalluksella kokea pelin myös alkuperäisessä graafisessa loistossaan.

Tarkkaa julkaisupäivää Full Throttle Remasteredille ei ole vielä annettu, mutta alkuvuotta pidemmälle sitä joudutaan tuskin odottelemaan. Peli on matkalla ainakin PlayStation 4:lle ja pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Mua ei pahemmin nämä 90-luvun seikkailupelien remasteroinnit kiinnosta. Remake vastaavasti voisi innostaa. Grim Fandangon kuitenkin hankin ihan nostalgiasyistä...

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Ei näitä klassikoita kannata uudelleen tehdä. Tää on ehkä ainut peligenre missä hyvillä milelin hyväksyn remasterit. Good times :)

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus käyttäjältä Sundance Kid

Mua ei pahemmin nämä 90-luvun seikkailupelien remasteroinnit kiinnosta. Remake vastaavasti voisi innostaa. Grim Fandangon kuitenkin hankin ihan nostalgiasyistä...

Thimbleweed Park? https://www.youtube.com/watch?v=oGAEaRYM5EQ