Futuristinen Metal Gearin ja Robin Hoodin ristisiitos Volume pelittää pian käsikonsolillakin / Uutiset / pelaaja.fi

Futuristinen Metal Gearin ja Robin Hoodin ristisiitos Volume pelittää pian käsikonsolillakin

29.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

PlayStation 4:llä ja pc:llä jo kesällä tavattu hiippailupeli Volume alkaa olla vihdoin valmis valloittamaan vielä myös PlayStation Vitankin. Tammikuun 6. päivä peli on napattavissa PlayStation Storesta myös Sonyn käsikonsolille, jolle se on mahdollista ladata cross-buyn ansiosta vieläpä ilmaiseksi, jos hallusta löytyy pelin PlayStation 4 -versio.

Metal Gear -tyylistä hiippailua futuristiseen Robin Hood -tyyppiseen tarinaan yhdistävä Volume on Bithell Games -nimisen brittistudion käsialaa. Ennen Volumea studio ja sen vetäjä Mike Bithell ehtivät niittää mainetta Thomas Was Alone -pulmaloikintapelillä, joka niin graafisesti kuin pelattavuudeltaankin oli vielä huomattavasti simppelimpi projekti kuin 3D-grafiikkaa ja ympäristöjä hyödyntävä Volume. Thomasin tapaan Volume panostaan edelleen kuitenkin paljon myös tarinaansa. Sitä tehostamaan peliin lähdettiinkin palkkaamaan tällä kertaa jopa suurista elokuvarooleistaan tunnettu Andy Serkis, joka asetettiin tuomaan hieman lisäkarismaa pelin pääpahikselle.

Volumeen liittyen Bithell Gamesilla on parhaillaan tekeillä vielä ainakin PlayStation 4:lle saapuva ilmainen Volume: Coda -niminen laajennus. Laajennuksesta tekee erikoisen sen, että se on ensisijaisesti PlayStation VR -virtuaalilaseja varten suunniteltu kokemus. Se jatkaa alkuperäisen pelin tarinaa tuomalla pelattavaksi noin 30 uutta tehtävää ja tutustuttamalla pelaajat samalla myös kokonaan uusiin hahmoihin.

Lähde: Bithell Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Äh. Tämä on ollut pari kertaa harkinnassa mutta nyt tämän trailerin katsomisen jälkeen lienee pakko käydä tuo lunastamassa, erityisesti kun muistaakseni tämä on tammikuun alepeleissä mukana. Eihän siellä olekaan kuin neljä peliä vasta ostoskorissa sillä idealla, että josko nämä ostaisi vaikka backlogia onkin vaikka mihin asti. Jonon jatkoksi vain sitten.

Nostoja