Fyysinen Dying Light -zombeilu viivästelee kuukaudella – hyvitystä luvassa

Dying Lightin myöhästynyt fyysinen versio on saanut uuden julkaisupäivän. Samalla Warner Bros. on luvannut hyvityksiä peliin.

23.1.2015 19:02

Warner Bros. on antanut uuden julkaisupäivän Dying Lightin fyysisille versioille Euroopassa, Lähi-idässä, Australiassa ja Aasiassa. Siinä missä parkouria pursuavan zombipelin digitaalinen versio saadaan täällä pc:lle tammikuun 27. päivä ja konsoleille päivää myöhemmin, tupsahtaa peli fyysisenä kauppoihin vasta 27. helmikuuta.

Julkaisija tiedotti pelin fyysisen version viivästymisestä alkujaan viime viikolla vedoten fyysisten versioiden vaatimaan pidempään tuotantoaikaan. Tuolloin tiedossa ei vielä ollut, kuinka pitkä odottelu edessä onkaan.

Sentään Warner on aikeissa tarjota pientä hyvitystä viivästyksen suhteen. Yhtiön on tarkoitus tuoda kaikkien pelaajien saataville nimittäin zombeilla pelaamisen mahdollistavan Be the Zombie -pelitilan, joka oli alun alkaen rajattu vain ennakkotilaajille. Ennakkotilaajille vuorostaan tulossa ylimääräisiä varusteita lisäsisältönä.

Ohessa uusi yhteistyöpelaamista esittelevä traileri pelistä.

Lähde: Dying Light (Facebook)

Lisää luettavaa