Galaktiset sivilisaatiot palaavat taktikoimaan 64 bitin voimalla

Galactic Civilizations III on tapahtumassa. Stardockin uutukainen on tällä kertaa tarkoitus varustaa muun muassa moninpelillä.

18.10.2013 12:55

20-vuotisjuhlia tänä vuonna viettävä Stardock-pelitalo on vahvistanut Galactic Civilizations -sarjan pääsevän tovin odottelun jälkeen kolmanteen osaansa. Tuore avaruusstrategiapeli on paraikaa kehitteillä yksinoikeudella 64-bittisille pc-koneille.

Galactic Civilizations III -nimellä kutsutun jatko-osan luvataan pysyvän uskollisena sarjalle ominaisille ideoille, vaikka hieman uutta onkin tietysti myös luvassa. Uuden osan myötä muun muassa moninpeli saadaan viimein yksinpelin rinnalle, minkä lisäksi mustat aukot, reliikit ja laajat avaruusalusten kustomointimahdollisuudet saapuvat monipuolistamaan itse peruspeliä.

Luonnollisesti kaiken pitäisi myös olla nätimpää kuin koskaan aikaisemmin.

Mikäli Stardockin tuotoksiin ei ole vielä tutustunut, tarjoaa yhtiö nyt oivan tilaisuuden tilanteen korjaamiseksi synttärialennuksilla. Muun muassa Steamista ja pelitalon kotisivuilta on tällä viikolla mahdollista hankkia mojova annos strategiapelattavaa alehintaan.

Lähde: Stardock

Lisää luettavaa