Game of Thrones -peli on pian täällä – uudessa trailerissa piisaa tuttuja kasvoja ja ääniä / Uutiset / pelaaja.fi

Game of Thrones -peli on pian täällä – uudessa trailerissa piisaa tuttuja kasvoja ja ääniä

1.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Telltale Games on julkaissut uuden videon tällä viikolla saapuvasta Game of Thrones -pelinsä ensimmäisestä episodista. Video tarjoaa aina vain kattavamman katsauksen tulevaan Iron From Ice -jaksoon näyttäen sekä paljon uusia että myös Game of Thrones -televisiosarjasta tuttuja hahmoja.

Ensimmäisenä Iron From Iceen pääsevät jo huomenna tiistaina käsiksi niin Windows- kuin Mac-pelaajat. Keskiviikkona on Xbox- ja PS4-pelaajien vuoro ja torstaina iOS-kansan. PlayStation 3:lle peli rantautuu ensi viikolla PlayStation Storen päivittyessä.

Telltalen Game of Thrones -peli tulee olemaan kaiken kaikkiaan kuuden episodin mittainen. Pelin tapahtumat sijoittuvat televisiosarjan kolmannen ja viidennen kauden väliin kertoen Forrester-sukuun läheisesti liittyvän viiden hahmon tarinan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Saneus kuva
Saneus

Voishan tuota kokkeilla kun on tullu sarjaa seurattua.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Myönnän olleeni turhan skeptinen, mitä tulee Telltalen tulkintaan Tulen ja jään laulusta. Vakavasti olin koko ajan odottamassa kirjasarjaan perustuvaa peliä. Mutta kyllähän tämäkin kelpaa, kun Yle kerran näyttää neloskauden heti joulupäivänä. Viides kirja muuten yhä kesken... Ps. Toivon todella, että tämän saa alle kahdella kympillä - sillä sen verran on virtuaalilompakon pohjalla vielä euroja. ;)

Nostoja