Game of Thrones -peli jatkuu pian – traileri kurkistaa tulevaan / Uutiset / pelaaja.fi

Game of Thrones -peli jatkuu pian – traileri kurkistaa tulevaan

22.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Telltale Games on vahvistanut julkaisupäivät seuraavalle Game of Thrones -pelinsä episodille. Uusin jakso kantaa nimeä The Lost Lords ja se aloittaa rantautumisensa eri pelialustoille helmikuun alusta lähtien.

Ensimmäisenä The Lost Lordsin pelaamisen voivat aloittaa tiistaina 3. helmikuuta Windows- ja Mac-pelaajat sekä amerikkalainen PlayStation-kansa. Seuraavana päivänä on sitten ainakin Xbox One- ja Xbox 360 -omistajien vuoro, kun taas 5. helmikuuta seikkailu saapuu iOS-laitteille ja Androidille.

Toistaiseksi on epäselvää, milloin The Lost Lords saadaan Euroopassa PlayStation 4:lle ja PlayStation 3:lle. Parhaimmassa tapauksessa julkaisu tapahtuu keskiviikkona, mutta Telltalen pelejä on täkäläisillä Pleikkareilla nähty kuitenkin myös yli viikonkin viiveellä.

Ohessa uusi traileri, joka tarjoaa pikaisen kurkistuksen The Lost Lordsin tarjontaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ravenwood kuva
Ravenwood

Kappas, tämäpä mukava uutinen. Pitääkin varmaan pelata ykkösepisodi uudestaan vielä ennen tätä uusinta.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itse olen hieman yllättynyt, että näin Suomen näkökulmasta Pleikka kolmosen omistaminen ei vaikuta enää kovin houkuttelevalta... Tuntuu, että se alkaa olemaan viimeisiä koneita, jolle eri versiot nykyisin rantautuvat. Tosin jos episodien välillä menee parikin kuukautta, niin viikko sinne tänne ei paljoa paina. ;)

Nostoja