Game of Thrones -peli saapuu pian Telltalen kehittämänä – tällainen se on / Uutiset / pelaaja.fi

Game of Thrones -peli saapuu pian Telltalen kehittämänä – tällainen se on

11.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Telltale Games on paljastanut joukon yksityiskohtia tulevasta Game of Thrones -pelistään.

Yhtiön tuorein blogikirjoitus vahvistaa, että peli tulee kertomaan tarinan Starkeille uskollisen Forrester-suvun koitoksista. Peli tulee olemaan ainakin alustavasti kuuden episodin mittainen kertoen ensin tapahtumista, jotka sijoittuvat ajallisesti Game of Thrones -televisiosarjan kolmannen tuotantokauden lopulle, päättyen lopulta viidennen kauden alun tapahtumiin.

Pelattavia hahmoja pelissä tulee olemaan viisi. Telltalen peleille tuttuun tapaan kunkin heidän tekemät valinnat seikkailun keskellä vaikuttavat tapaan, jolla tarina etenee.

Forresterien sukua ei ole tavattu ainakaan toistaiseksi vielä HBO:n Game of Thrones -sarjassa. George R.R. Martinin Tulen ja jään laulu -romaanisarjassa heillä on kuitenkin ollut rooli kirjassa Lohikäärmetanssi.

Telltalen Game of Thrones on matkalla ainakin niin Windowsille, OS X:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin iOS:lle. Ensimmäinen episodi nimeltään Iron From Ice on tarkoitus julkaista vielä "lähiaikoina".

Lähde: Telltale Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pred kuva
Pred

jänskää. Tell Tale on yksi suosikki yhtiöistäni

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Aika mielenkiintoista, että lisenssi on nimenomaan tv-sarjasta, mutta hahmot on silti vain kirjoissa ohimennen vilahtaneita noupadeja. Ohimennen vilahtaminen siis tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että suku mainitaan, mutta yhtään jäsentä ei esitelty sen tarkemmin. Tämäkin info piti kirjat lukeneenkin luntata wikistä.

Ymmärrettävää sinänsä, koska sarjassa tai kirjoissa esiintyviä hahmoja on hankala tappaa rikkomatta jatkumoa, enkä hetkeäkään epäile, etteikö tässä pelissä viikatemies vieraile vielä studion edellisiä tekemyksiä tiuhempaan tahtiin.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Voin nyt juhlallisesti ilmoittaa, että heti ensimmäisen episodin ilmestyttyä, tulen tekemään tilauksen season passistä. Kiitoksia.

Nostoja