Game of Thrones saa pelikäsittelyn The Walking Dead -studiolta! / Uutiset / pelaaja.fi

Game of Thrones saa pelikäsittelyn The Walking Dead -studiolta!

8.12.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Huhut ovat pitäneet paikkansa: seikkailupelistudio Telltale Games on kehittämässä omaa Game of Thrones -peliään.

Uusi Valtaistuinpeli-peli on pohjautumassa HBO:n suosittuun televisiosarjaan George R.R. Martinin kirjojen sijaan. Telltale kertoi VGX-tapahtumassa, että studio oli itse asiassa tavoitellut oikeuksia sarjaan jo tovin aikaa, kunnes The Walking Deadin lyötyä läpi hommat alkoivat luistaa.

Pelin kehitys on vielä varsin varhaisessa vaiheessa. Telltale pohtii vasta esimerkiksi, millaisia hahmoja he ovat lopulta varsinaisesti pelissä käyttämässä. Pelaamaan Game of Thronesia pitäisi tästä huolimatta kuitenkin päästä jo ensi vuonna.

Parhaillaan Telltalella piisaa hurja määrä projekteja. Sen ohella, että tänä vuonna se on kiivasti tehnyt hommia jo The Wolf Among Usin ja uuden The Walking Dead -kauden kanssa, julkisti se vasta yhdessä Gearboxin kanssa myös uuden Borderlands-seikkailun.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän vjellu kuva
vjellu

IMAGE(http://i.imgur.com/9aGE0SZ.png)

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Huutonaurua vjellu :D Fallout 4: The Telltale Game confirmed.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Siis täh!

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

TellTalella menee näköjään kovaa. Nyt toivotaan vaan, etteivät haukkaa liian isoa palaa, kun julkaisevat vuoden sisällä kohta neljää eri sarjaa. Tulee vähän itsellekin sellainen tunne, että pitäisikö alkaa priorisoida. Borderlands jää varmaan ainakin rannalle ja ellei laatu pamauta arvostelijoita toiselle planeetalle, saattaa sama käydä Walking Deadin kakkoskaudenkin kanssa. 400 Days oli aikamoinen pettymys, eikä tämän uuden mainoskampanjakaan ole oikein saanut minkäänlaista säväriä aikaan.

Käyttäjän SomethingGrand kuva
SomethingGrand

Walking dead 2 kausi, Wolf among us, borderlands ja nyt tämä? Kaikki vuoden sisään? On siinä suhtkoht pienellä pelifirmalla hommaa.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Loistavaa! Ja vielä että nimenomaan pohjaavat TV-sarjaan, voisi jopa odottaa että saavat sarjan näyttelijöitä antamaan äänensä pelin hahmoille.

Käyttäjän artapo kuva
artapo

TellTalen Breaking Badia odotellessa.

Nostoja