Games with Gold tuo ilmaiset pelinsä Xbox Onelle kesäkuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Games with Gold tuo ilmaiset pelinsä Xbox Onelle kesäkuussa

13.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13

Xbox 360:llä jo noin vuoden käynnissä ollut Games with Gold -ohjelma saapuu Xbox Onelle kesäkuussa.

Ilmaisia pelejä Xbox Live Gold -jäsenille tarjoava ohjelma tulee toimimaan Xbox Onella hieman Sonyn PlayStation Plus -palvelun malliin. Konsolilla ilmaiseksi lataamiaan pelejä ei saa enää Xbox 360:llä nähtyyn tapaan lopullisesti omakseen, vaan niitä voi pelata vain, kun käyttäjältä löytyy voimassa oleva Gold-jäsenyys.

Ensimmäiset Xbox Onen Games with Gold -pelit ovat Max: The Curse of Brotherhood ja Halo: Spartan Assault.

Games with Gold jatkuu toki edelleen myös Xbox 360:llä. Kesäkuussa vanhemmalla Xboxilla pelaamaan päästään tällä kertaa kolmeakin peliä, sillä jakoon saadaan niin Super Street Fighter IV: Arcade Edition, Dark Souls kuin myös Charlie Murder.

Mikäli huushollista sattuu löytymään sekä Xbox 360 että Xbox One, voi kummankin konsolin Games with Gold -etuja hyödyntää yhden Xbox Live Gold -tilauksen voimin.

Jatkeena Games with Goldille Microsoft on tuomassa kesäkuussa Xbox Onelle myös Deals with Gold -alennuskampanjat. Kuten nimi antaa odottaa, on luvassa siis Gold-jäsenille suunnattuja tarjouksia. Lupauksena on, että alennukset ovat parhaimmillaan noin 50-75 prosentin luokkaa.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Voisi olettaa/toivoa, että Onella nähtäisiin vähän uudempiakin pelejä nyt kun tuohon Sonyn malliin siirrytään.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Oho. Boxin omistajille nyt satelee hyviä uutisia.

Käyttäjän Ruby kuva
Ruby

Ei vain olisi kuitenkin Spartan Assault.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Ruby

Ei vain olisi kuitenkin Spartan Assault.

Aina se menee väärinpäin :D

-Panu

Käyttäjän FatTepi kuva
FatTepi

Tänään on ollu kyllä xbox uutispäivä. Ei kummiskaan huonoja uutisia, vaikka ihmettelenkin mikkisoftan menoa välillä.

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Uusi johtaja tajuaa asioita vähän paremmin ku Mattrick

Käyttäjän Core kuva
Core

Mahtavaa. Tota Maxia oon himoinnut konsolin hommaamisesta asti, mutta arvasin että se olisi ensimmäisten joukossa Games with Goldissa, joten en hommannut.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mielestäni tuo vuokrapeli-juttu on huono (tai vähintään meh) juttu. Ihan kuin pleikkarillakin. En halua vuokrata pelejä vaan omistaa ne.

Tosin asia on kohdallani boksin kanssa siinä mielessä eri kuin pleikkarilla, että tuota Goldia tilaan muutenkin (alennuksien takia), niin kyseinen vuokraus menettää merkityksensä. Ainakin niin kauaksi kun boksi ja live on olemassa. Sen jälkeenhän nuo vuokrapelit on yhtä tyhjän kanssa kun taas x360:llä pelailee niin pitkään kuin peli kovolta löytyy ja kone pelittää.

No, empä minä kumpaakaan vehjettä vuokrapelien takia olisi ostanutkaan. Hyllyyn ne on hankittava jos mahdollista. Erityisesti jos ei ala tulemaan isompia kovalevyjä. En edelleenkään ymmärrä miksei MS ole päivittänyt x360:n kovoa isommiksi kuin 320 gb. Tukossa jo DLC:stä ja latauspeleistä. Ja uusien konsolien peruskovot on ihan naurettavan pieniä.

Mutta hyvää settiä tulossa vanhalle boksille. Pääsee nekin kokeilemaan Dark Soulsia jotka eivät vielä ole ehtineet/uskaltaneet/viitsineet/jaksaneet/whatever. Ja kaksi muuta peliä itseltä onkin pelaamatta.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Juuri ollut lähipäivinä pähkäilyssä Dark Soulsin hommaaminen, hyvä ettei tullut ostettua.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus
Lainaus käyttäjältä zappah

Mielestäni tuo vuokrapeli-juttu on huono (tai vähintään meh) juttu. Ihan kuin pleikkarillakin. En halua vuokrata pelejä vaan omistaa ne.
.

Mutta nämähän toimii sinulla vielä senkin jälkeen kun live loppuu eli nämä ei ole "vuokra pelejä" kuten ps+:ssa.