GameStop-pomo: PlayStation VR saapuu kauppoihin syksyllä / Uutiset / pelaaja.fi

GameStop-pomo: PlayStation VR saapuu kauppoihin syksyllä

17.02.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

PS4:n virtuaalitodellisuuslasien tarjoamista elämyksistä päästään nauttimaan vasta loppuvuoden puolella, mikäli GameStop-kauppaketjun toimitusjohtajaa on uskominen.

GameStopin toimitusjohtaja Paul Raines kertoi Fox Business -kanavan haastattelussa yhtiön valmistautuvan paraikaa virtuaalitodellisuuslaitteiden tuloon. Rainesin mukaan yhtiö käy keskusteluja niin Oculus Riftin, HTC Viven kuin PlayStation VR:n myynnistä.

Sekä HTC:n että Oculusin virtuaalitodellisuuslaitteiden toimitusten odotetaan alkavan kevään aikana, mutta PlayStation VR:lle ei toistaiseksi ole vahvistettu virallista julkaisuaikataulua. Aikaisemmin laitteen odotettiin saapuvan kauppoihin vuoden 2016 alkupuoliskolla, mutta haastattelunsa lopussa Raines kuitenkin lipsautti GameStopin tuovan Sonyn PlayStation VR:n kauppoihin syksyn aikana.

Sittemmin yhtiön edustaja on tarkentanut Rainesin sanomisia:

-Sony ei ole vahvistanut virallisesti julkaisuaikataulua PlayStation VR:lle. Milloin hyvänsä se julkaistaankaan, odotamme innolla kuinka teknologia muuttaa pelaamista, yhtiön lausunnossa todetaan.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ottaisin mieluummin syksyn.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Syksyllä on aikaisin milloin edes harkitsen day one ostoa. On nyt keväällä niin paljon muitakin menoja, kuten retro pc ja varsinaisen koneen päivitys ja muita muun elämän juttuja.

Nostoja